resim yok
02 Ocak 2014 - 11:38
Magazin

Mavişlerin gecesi!

Ünlü şarkıcılar, bu sene de yılbaşını sahnede karşılama kuralını bozmadı.

 

Coşkulu kutlamalara, Günay'da sahne alan Emel Sayın ile Kıbrıs'ta konser veren Sibel Can damga vurdu.

 

İşte geceden yansıyanlar:


Bir yılı daha geride bıraktığımız 31 Aralık akşamında; birbirinden ünlü sanatçılar Türkiye ve Kıbrıs'ın çeşitli yerlerinde sahnedeydi.

 

2014'ü sahnede karşılayan isimler arasında Sibel Can'dan Tarkan'a; Emel Sayın'dan Demet Akalın'a kadar birçok yıldız isim vardı. Ünlü isimler; sahne fiyatlarıyla da dudak uçuklattı.

 

Rekor ise Azerbaycan'daki konseri için 1 milyon lira olan Megastar'daydı.

 

BÜYÜLEDİLER...

Sahne şovları ve kostümleriyle yılbaşı konserlerine damga vuran isimler ise Emel Sayın ile Sibel Can oldu.

 

İstanbul'un gözde mekanı Günay'da yılbaşı konseri veren "Mavi Boncuk" lakaplı Sayın'ı birçok ünlü ismin yanı sıra annesi de izledi.

 

MEST ETTİ

Kıbrıs'ta sahne alan bir diğer mavi gözlü yıldız Sibel Can da şarkılarıyla olduğu kadar güzelliğiyle de hayranlarını bir kez daha mest etti.[reklam]

BABA DA GÜNAY'DA

Günay'da yeni yılı kutlayanlar arasında Orhan Gencebay da vardı. Arabesk müziğin babası Gencebay, 2014'e Sevim Emre ve diğer aile fertleriyle birlikte girdi.

 

''2014''ÜN CESUR

Sibel Can, 2014'ü Girne'deki bir otelde karşıladı. Sahneye önce derin göğüs dekolteli ve payetlerle işli yeşil renkli bir kostümle çıkan Can, 31 Aralık'ta konser veren isimler arasında "en cesur" şarkıcı oldu.

Şarkılarıyla olduğu kadar güzelliğiyle de mest eden Can'ın yılbaşı konserinden 300 bin lira ücret aldığı iddia edildi. Ünlü şarkıcı 2013'ün son dakikalarını saymak için Sefa Doğanayı da sahneye aldı.

Sibel Can Ve Sefa Doğanay 2013'ü birlikte okudukları Tarkan şarkısıyla sonlandırıp geri sayımı birlikte yaptı.

 

Bu arada güzel sanatçı, merakla beklenen yeni albümünün 20 Ocak'ta piyasaya çıkacağını müjdeledi.

 

 

ÜNLÜLERİN YILBAŞI GECESİ NASIL GEÇTİ? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin