Yıldırım Mayruk'tan Süperstar'a kinayeli yanıt!

Modacı Yıldırım Mayruk, kürk giyenleri eleştiren Ajda Pekkan'a yanıt verdi.

resim yok
22 Kasım 2013 - 09:07
Magazin

Modacı Yıldırım Mayruk, kürk giyenleri eleştiren Ajda Pekkan'a yanıt verdi:

 

''Kendisiyle geçen yıl Paris'te karşılaştık. Üzerindeki ceketin kapüşonunda kürk vardı.''

Ünlü modacı Yıldırım Mayruk, '2023'e Hikayeler: XXII Mode On' adlı defilesini önceki gün Taksim'deki Park Bosphorus Hotel'de gerçekleştirdi.

 

1950 ve 60'lı yılların havasını yansıtan koleksiyonu; Çağla Şikel, Deniz Pulaş, Ebru Ürün ve Sema Şimşek gibi mankenler tanıttı.

 

Defile sonrası soruları yanıtlayan Yıldırım Mayruk, Ajda Pekkan'ın "Kürk giyenleri de, yapanları da sevmiyorum" şeklindeki sözlerini değerlendirdi.

 

'GÖRMEZDEN GELDİ'

Mayruk, "Kendisiyle geçen yıl Paris'te karşılaştık. O beni görmezden geldi ama ben gelmedim. Ceketinin kapüşonunda da kürk vardı, yanılmıyorsam" dedi.

 

Defileyi izleyenler arasında Türkan Şoray ile Bülent Ersoy da vardı. Uzun bir aradan sonra ilk kez yan yana gelen ikili, birbirlerine iltifatlar yağdırdı.

 

Bülent Ersoy, kendisinden aldığı kıyafetlerin parasını ödemediğini iddia eden modacı Hakan Akkaya'ya da yanıt verdi: "Uyuşturucuyla kirlenmiş olan adını temizlemeye çalışıyor. Sadece pantolon ve eldiven aldık; parasını ödedik. Diğerleri de poşetlerde duruyordu, menajerim onları almamış. Giymediğim bir şeyin parasını ödemem. O çocuğun içinin bu kadar boş olduğunu bilmezdim. Bülent Ersoy'u giydirmek herkesin harcı değil."[reklam]

Ersoy, TV programındaki tarzının abartılı bulunmasını da değerlendirdi: "O kirpikler çok uzun' diyorlar. Ben de biliyorum uzun olduğunu! Sahne abartı istier; şov farklı bir şey. Orada giydiklerimizi herkes giyemez. Hiçbir şey yapmasam bile konuşturabiliyorum."

 

ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ

Yıldırım Mayruk'un defilesi, ünlü isimlerin akınına uğradı.

 

Defileyi izleyenler arasında; Gönül Yazar, Nebahat Çehre, Türkan Sabancı, Derin Mermerci, Siren Ertan, Gül Gölge Saygı, Cemil İpekçi, Çelik ve Ayten Gökçer de vardı.

 

26 Eylül'de Cem Aydın ile dünyaevine giren Derin Mermerci; topuz yaptırdığı saçları ve mini elbisesiyle alışılmış spor tarzının dışında bir görüntü sergiledi. Türkan Sabancı da şıklığıyla göz doldurdu.

 

 

AJDA PEKKAN'IN MİRASININ BİR KISMININ ADRESİ BELLİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin