Yıldız Çağrı Atiksoy başrol oynadığı Savaşçı'yı anlattı

Savaşçı dizisi oyuncu kadrosuna katılan sevilen oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy projeyi ve canlandırdığı Aslı karakteri hakkında konuştu

Sibel Karagöl
05 Nisan 2017 - 21:43
Röportaj

Bordo bereliler olarak bilinen askerlerin cesur mücadelesini konu alan Savaşçı dizisinin oyuncu kadrosuna katılan sevilen oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, diziyi ve rol aldığı Aslı karakterini tüm samimiyetiyle anlattı.17-04/05/f.jpg

Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği başrollerini Berk Oktay'la paylaştığı FOX’un merakla beklenen dizisi "Savaşçı" dizisiyle ekranlara geri dönen Yıldız Çağrı Atiksoy'un yıldızı Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki Berrin Akarsu karakteriyle parlamıştı.

17-04/05/j.jpg

Yıldız Çağrı Atiksoy Kimdir?

 İzmir doğumlu 30 yaşındaki oyuncu İzmir Ege Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi almış olup daha oyunculuk eğitimine Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde devam etti. Ayrıca Plato Film, "Sinema Teknik ve Oyunculuk" eğitimi de aldı. Yedi Güzel Adam isimli dizide Zehra karakterine başarıyla hayat veren güzel oyuncu daha önce Görüş Günü Kadınları, Gazi, Kayıp Prenses gibi bir çok dizide yer almıştır.

17-04/05/j-1491415862.jpg

Bordo Bereliler'e mensup Kılıç Timi'nin destansı hikayesini konu alan 'Savaşçı' dizisinde Yıldız Çağrı Atiksoy, Uluslararası Politika konusunda uzman olan Aslı karakterine hayat veriyor.

Savaşçı Aslı

Uluslararası Politika konusunda uzman bir akademisyen olan Aslu, Tv programlarına, tartışmalarda bilgisi ve cesur cümleleriyle kendini belli eden, ağzı laf yapan, çekici bir kadındır. Bir kaza sonrası Kağan’la tanışırlar. Aslı ülkesini ve değerlerini Kağan'la tanıştıktan sonra yeniden keşfedecek.

17-04/05/s2.jpg

Yıldız Çağrı Atiksoy'la yapılan röportajda, güncel ve öğretici unsurlar taşıyan bir yapımla seyirciyle buluşmayı arzu ettiğini söyleyen oyuncu Savaşçı dizisinden teklif aldığında heyecanlandığını ve kesinlikle bu projenin bir parçası olmak istediğini belirtti. Projenin gerçekliği, güncel oluşu ve seyirciye objektif bir şekilde gündemi aktarıyor oluşunun güzel oyuncuyu çok etkilediğini vurguladı.

17-04/05/s99.jpg

Çekimleri tüm hızıyla Eskişehir'de devam eden “Savaşçı”ya dahil olma sürecinde bir diğer önemli etkenin kahramanlarımızın var olma savaşlarını izleyici ve oyuncularla beraber deneyimleyeceğini ve bu süreçte uzun zamandır senaryosuyla bu denli gerçek olan bir proje okumadığını ifade etti.

Aslı karakterinin cesur ve mücadeleci yapısını çok beğendiğini söyledi ve sözlerine şu şekilde devam etti: "Aslı'nın en çok cesaretini, dobralığını ve hümanistliğini sevdim. Sözünü hiç esirgemeyen Aslı, cümlelerini belki de çok az kişinin kurabileceği açıklıkta ve netlikte kuruyor. Kendi gerçekliğini, doğrularını var olan sisteme karşı savunuyor. İnsanların eşit şartlarda, barış ve refah ortamında yaşayabilmeleri için mücadele ediyor."

17-04/05/s1.jpg

Limon Film’in yapımcılığını, Volkan Kocatürk’ün yönetmenliğini, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun üstlendiği "Savaşçı" dizisi, 9 Nisan Pazar günü ilk bölümüyle FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. 

Ayrıca dizinin konusu ve oyuncu kadrosuna detaylı emrcek altına aldığımız haberimizi takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin