Yıldız Çağrı Atiksoy hakkında hiç duymadıklarınız!

Ünlü oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy: ''Mesleğimde henüz emekleme dönemindeyim. İşimde sindire sindire, tadını çıkara çıkara ilerliyorum.''

resim yok
12 Temmuz 2013 - 10:24
Magazin

Ünlü oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy: ''Mesleğimde henüz emekleme dönemindeyim. İşimde sindire sindire, tadını çıkara çıkara ilerliyorum.''

'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde canlandırdığı 'Berrin' karakteriyle tanınan Yıldız Çağrı Atiksoy; Marketing Magazine dergisine konuştu.

 

Kariyeri ve özel yaşantısı hakkında neler söyledi?

 

Atiksoy; kariyeri ve şu an yüzü olduğu Popsbuy markasıyla ilgili açıklamalar yaptı:

* Çok küçük yaşta isteklerinizi, eğilimlerinizi aileye bir şekilde gösteriyorsunuz. Onların da doğru yönlendirmesiyle istediğiniz mesleği keşfediyorsunuz. Benim için de öyle oldu. Annemin dediğine göre; küçücük yaşımda "Ben başka biri oldum" diyerek dolaşıyormuşum evde.

BABAM ELEŞTİRSİN BENİ

* Mutlaka herkese kapı aralayan biri olmuştur. Benim de oyunculukla ilgilendiğim dönemde, Özcan Deniz'in bir dizi projesi vardı ve kast aranıyordu. Ben de onunla görüşmeye gittim. Kendi dizisi olmadı ama beni başka bir dizi görüşmesine yönlendirdi; oyunculuk hikayemi başlatmış oldu.

* Ben oyunculuğu hayata benzetiyorum. Hiçbir zaman "Büyüdüm, bunu biliyorum" diyemezsiniz. Her zaman farklı şeyler çıkar karşınıza. Hayattan alacağınız, öğreneceğiniz, yaşayabileceğiniz ya da keşfedebileceğiniz bir şey kalmadığında "Ben oldum" diyebilirsiniz. Ben daha bu yolun emekleme dönemindeyim. Ağır ağır, sindire sindire, tadını çıkara çıkara, tüm algı ve açıklığımla ve en önemlisi farkındalığımla kendi hikayemi yazmak istiyorum.

* Bundan sonra içinde kaybolacağım ve keşfederek yolumu bulacağım derinlikte olan her karakteri oynamak isterim.

* Oyunculuk konusunda kendime karşı çok acımasızım. En büyük eleştiriler, yine kendimden gelir. Aile ve dost bakımından çok şanslı biriyim. Hayatımda yeri olan herkes çok doğru zamanlarda, çok da akıllıca eleştirdiler beni. O yüzden her zaman dinlerim onları. Fakat en çok babamın beni eleştirmesinden keyif alıyorum. Her bölümden sonra mutlaka aramasını beklerim.

ALIŞVERİŞİ SEVMEM

* Bu zamana kadar seçtiğim işlerde aile sıcaklığını hissetmeyi sevdim. Bu, ailemden uzak yaşadığım için de olabilir.
[reklam]
* Popsbuy.com'un mutfağındaki insanlar, benim çok sevdiğim dostlarım ve inanıyorum ki yapmış oldukları bu yenilikçi iş modeli ile Türk e-ticaretine yeni bir soluk ve ivme kazandıracaklar.

* Benim alışverişle aram yok. Saatlerce bakınmayı, o mağaza benim, bu mağaza senin gezmeyi pek sevmem.

BÜTÜN SETLERİME OKUL GÖZÜYLE BAKIYORUM

* 'Öyle bir Geçer Zaman ki'den sonra benim için bir dönem kapandı. Her zaman özlem duyacağım bir dönem oldu. Elimde bir sürü fotoğraf, yüreğimde çok büyük sevgiler, hayatımda yeri dolmayacak dostluklar, aklımda güzel anılar... Beraber büyüdüğüm, içimde büyüttüğüm ilk göz ağrım 'Berrin'.

* Ben tüm setlerime okul gözüyle baktım. Ben öğrenciydim; yönetmenim, oyuncu arkadaşlarım, büyüklerim de hocalarımdı. Durum böyle olunca; kendimi geliştirmem için çok zamanım oldu.

 

 

ATİKSOY'UN YENİ DİZİSİ BELLİ OLDU! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin