Yıldız Çağrı Atiksoy'a göre dizisi neden sona erdi?

Son dönemde yıldızı parlayan oyunculardan Yıldız Çağrı Atiksoy, yayından kaldırılan projeleri için reyting kurbanı olmadıklarını belirtti.

resim yok
03 Aralık 2013 - 13:04
Magazin

Son dönemde yıldızı parlayan oyunculardan Yıldız Çağrı Atiksoy, yayından kaldırılan projeleri 'Görüş Günü Kadınları' için reyting kurbanı olmadıklarını belirtti.

 

İşte konuyla ilgili detaylar:


Yıldız Çağrı Atiksoy;

 

''YAPIM ŞİRKETİ VE KURUM HATASI''

''Dizinin kaldırılmasının reytingle hiçbir alakası yok. Bu tamamen yapım şirketinin ve kurumun hatası.

Onlar dört dörtlük olacak ki biz de işimizi iyi yapalım'' dedi.

 

Atiksoy'un bu sözleri basında kanalı suçladı başlıklarıyla yayınlanmasının ardından güzel oyuncu, "Benim kurduğum bu cümle 'nasıl olduysa' her zamanki gibi farklı ve çirkin bi algıyla yansıtıldı. Artık iftiradan uzak .. Vicdanlı günler dilerim" dedi.

 

DİZİDE NE ANLATILIYORDU?

Hayatları, sosyal konumları, dünyaları birbirinden tamamen farklı dört kadının tek ortak noktaları cezaevinde ki sevdikleridir.

Bu dört kadın sevdikleri adamları görebilmek için gittikleri 'görüş günlerinde' tanışacak ve hayatları hiç ummadıkları bir şekilde birbiriyle karışacaktır. Öyle ki; artık onlar yaşamak için birbirlerine tutunmak; cezaevinde ki eşlerinden uzak ayakta kalabilmek için birbirlerine yaslanmak zorundadır.

Her birinin kendilerine ait sırları, eşlerine dair bilmedikleri vardır. Onlar artık 'Görüş Günü Kadınları'dır.

 

ATİKSOY'UN KARAKTERİ: GÜLAY

Ailesini hiç tanımamıştır. Bir gece bilinci kapalı bir şekilde hastane kapısına bırakılan annesi doğumda ölünce ve üzerinden hiç bir kimlik çıkmayınca yetimhane ile tanışmıştır.

Sertaç’la yani kocasıyla tanışıklığı da yetimhane yıllarındandır. Onun gibi yetim olan Sertaç; zamanla Gülay’ın her şeyi, bütün hayatı ve hayatta tanıdığı tek kişi olmuştur. Daha doğrusu Gülay öyle sanmaktadır.[reklam]

Tam mutlu bir hayat kurduklarına, hiç sahip olmadıkları bir aileye sahip olduklarını düşünmeye başladığında ve bebeklerinin doğumuna çok az bir süre kalmışken Gülay; gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacaktır.

 

ATİKSOY'DAN İNCİLER

* Oyunculuk konusunda kendime karşı çok acımasızım. En büyük eleştiriler, yine kendimden gelir. Aile ve dost bakımından çok şanslı biriyim. Hayatımda yeri olan herkes çok doğru zamanlarda, çok da akıllıca eleştirdiler beni. O yüzden her zaman dinlerim onları. Fakat en çok babamın beni eleştirmesinden keyif alıyorum. Her bölümden sonra mutlaka aramasını beklerim.

* Benim alışverişle aram yok. Saatlerce bakınmayı, o mağaza benim, bu mağaza senin gezmeyi pek sevmem.

* 'Öyle bir Geçer Zaman ki'den sonra benim için bir dönem kapandı. Her zaman özlem duyacağım bir dönem oldu. Elimde bir sürü fotoğraf, yüreğimde çok büyük sevgiler, hayatımda yeri dolmayacak dostluklar, aklımda güzel anılar... Beraber büyüdüğüm, içimde büyüttüğüm ilk göz ağrım 'Berrin'.

* Ben tüm setlerime okul gözüyle baktım. Ben öğrenciydim; yönetmenim, oyuncu arkadaşlarım, büyüklerim de hocalarımdı. Durum böyle olunca; kendimi geliştirmem için çok zamanım oldu.

 

 

ATİKSOY HAKKINDA HİÇ DUYMADIKLARINIZ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin