resim yok
26 Mart 2013 - 00:00

Yeni sevgilisi kim?

 

Yıldız Çağrı Atiksoy'un zor anları!

Güzel oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy önceki gece Etiler'de objektiflere takıldı.

Aynı dizide rol aldığı oyuncu arkadaşı Tolga Güleç'le ilişkisini noktaladıktan sonra kimselerle görülmeyen, 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinin Berrin'i Yıldız Çağrı Atiksoy, önceki gece Etiler'de yeni sevgilisiyle görüntülendi.

Yemek yediler

Çıkışta erkek arkadaşıyla aynı taksiye binen Atiksoy, gazetecileri görünce ne yapacağını şaşırdı.

 

Oyuncu, eliyle yüzünü saklasa da başarılı olamadı.

 

 

Yıldız Çağrı Atiksoy foto-galeri için tıklayın

 

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de bu hafta

 

Tuğrul, Mete’ye çok ağır işkenceler yapıyor!

 

Cemile, Mete için her gün kahrolurken, Tuğrul da boş durmaz. Ve giderek dozunu arttırdığı işkencelerle Mete’yi her gün dayanıklılık sınavına sokar. Darbe sonrası etraf hala çok tehlikelidir. Sokağa çıkma yasağı yüzünden herkes korka korka işine gitmektedir. Eve biraz geç dönen Osman, askerler tarafından yakalanır. Cemile’ye son bir kez teklifte bulunan Tuğrul, onu bir otele çağırır. Cemile, onunla buluşmaya gider, yanına da bıçak alır. Cemile’nin nereye gittiği bilmeyen Arif ise Adapazarı’ndadır. Halit’ten bir iz bulmuştur ve onun peşine düşer. Carolin, Hakan’ı ziyarete gelir. Ancak yanında Zehra olduğu için konuşamaz. Zehra, Carolin’in dükkana geldiğini annesine söyler. Bu durum, Hakan ile araları hala gergin olan Berrin’in hiç hoşuna gitmez.

Bahar ise Deniz’e kendini affettirmeye çalışır. Fakat bu kolay değildir. Deniz ondan kaçar ve onu dinlemek istemez. Bu duruma çok üzülen Bahar’a Süleyman yardımcı olur ancak, Soner’e yakalanmadan Deniz’in gönlünü almak çok zordur. Bahar her ne kadar geldiğinin Soner tarafından bilinmesini istemese de, kader onları beklenmedik bir anda yine burun buruna getirir.

 

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 108. bölüm fragmanları için tıklayın

 

Öyle Bir Geçer Zaman Ki ne zaman sona eriyor?


 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin