Yıldız isimlerin başarı sırları!

Yıldızlar başarı sırlarını anlattı...

resim yok
31 Ekim 2014 - 12:21
Magazin

Yıldızlar başarı sırlarını anlattı...

Toplumda öne çıkan isimler; bugünkü başarılarına ulaşmalarını sağlayan kişi ve olayları anlattı.

Kimi öğretmenleri, kimi ailesi, kimi de rol modelleri sayesinde başarılı olduklarını söyledi.

 

KEVIN BACON/Aktör

Yetenek ve başarı saygı görmek ister

Oyunculuk dersleri almaya başladığımda önümde iki yol vardı; ya garson olacaktım ya da bir yıldız. İlk filmimde J. T. Walsh adında biriyle oynuyordum. Kimsenin rolünden ve oyundan haberi yoktu ama oynamaya devam ettik. Bir gün "Arena Sahnesi'nde çok kötüydüm. Guthrie'de kesinlikle iyi bir şeyler yapmam lazım" dedi. O zaman fark ettim ki; yetenek, başarı ve sıkı çalışmanın saygı görmeye ve beğenilmeye ihtiyacı var.

 

SAMUEL L . JACKSON/Aktör

Çeneni kapa ve karşındakini dinle

Hayatım kadınlar tarafından şekillendi. Çocukluğuma şöyle bir bakınca annem, büyükannem ve öğretmenlerimin etkilerini görebiliyorum. Sonra karımla tanıştım. 40 seneye yakındır birlikteyiz. Şimdi kızım hayatımızın bir parçası ve beni aynı hızla şekillendiriyor. Öğrendiğim en önemli şey; insanlar konuşurken onları dinlemek. Asıl nokta; çeneni kapat ve karşındakini dinle.

 

TONY HAWK/Kaykaycı

Tarzımı fark eden meslektaşım oldu

Stacey Peralta, profesyonel bir kaykaycıydı ve kurduğu takımda benim de olmamı istedi. O dönem, tarzım yüzünden kaykay dünyasında cezalıydım ama Stacey, benim tarzımın yeni ve farklı olduğunu düşündü. Yeni şeyler denemem için bana destek oldu ve arkamdan konuşan herkesi susturdu. Şimdi buradayım.

 

L L . COOLJ/Rapçi-TV yıldızı

Quincy Jones tarz sahibi olmayı öğretti

İki yıl boyunca Quincy Jones ile yaşadım. O dönem kızıyla birlikteydim. Jones'la saatlerce sohbet ederdik. Bana nasıl tarz sahibi olabileceğimi gösterdi. Onun sayesinde Beverly Hills'te oturan sıradan bir çocuk olmaktan kurtuldum.[reklam]

CHUCK NORRIS/Aktör

Bush sayesinde bir dövüş okulu açtım

George H. W. Bush beni Beyaz Saray'da bir akşam yemeğine davet etti. Yemekte bana, "Oyunculuk haricinde hayattan ilham aldığın bir konu var mı?" diye sordu. Ben de, üniversitelerde dövüş sanatlarını öğretebileceğimi söyledim. Onun sayesinde Houston'da bir okul açtık. İki kişi ile başlayıp 450 öğrenciye ulaştık. Şimdi programımızda 8 bin öğrenci var. 70 bin kişiyi de mezun ettik.

 

CHRIS PRATT/Aktör

Spor koçum bana disiplini öğretti

Her zaman oyuncu olmak istedim. İlerlemem için disiplinli olmam gerekiyordu ve bu konuda yardıma ihtiyacım vardı. Spor sayesinde kendimi zorlamayı ve disiplinli olmayı öğrendim. Tüm bunlara, spor ve bana yardım eden koçlarım sayesinde ulaştım. Gary Case, güreş hocamdı. Bana her zaman yaratıcı olmamı söylerdi. Koç olmadığı halde babam da bana çok yardım etti.

 

AARON SORKIN/Senarist

Yazdıklarımı önce Goldman okur

'Butch Cassidy', 'Sundance Kid, 'All the President's Men' ve daha birçok harika filmin ve romanın yazarı William Goldman, beni çok etkiledi. Daha üniversiteden mezun olmadan yazdığım bir şeyi okudu ve beni kanatlarının altına aldı. O günden beri yazdığım yazılara önce o bakar ve dürüstçe fikrini söyler.

 

JIMMY KIMMEL/Sunucu

Patronumun verdiği öğüdü dinledim

'Edens Bradcasting' adındaki radyo şirketinin genel müdürü Gary Wall, bana çok güzel şeyler öğretti. Bir gün bana, "Ne yaptığın umurumda değil. Bana neden yaptığınla ilgili iyi bir sebep sundukça, istediğini yapabilirsin" demişti. Bu cümle yeni şeyler denememi ve daha özgür olmamı sağladı. Çünkü her zaman güzel bir açıklamam vardı.

 

KEVIN DURANT/NBA

Ailem bana inanıp motive etti

Manevi babam, basketbol konusunda çok yetenekli ve başarılı biriydi. Gençken bu konunun üzerine yeterince eğilmemiş ve kendini zorlamamış. Aynı kaderi benim de paylaşmamı istemedi. Spora giderken otobüse binmek yerine yürütür, antrenman bitmek üzereyken 20 sayı daha attırırdı. Asla yılmama izin vermezdi. Birçok kez bu işi bırakmak istedim ama o, bunun altından kalkabileceğime inandı. Annem, kardeşim ve büyükannem de bana inandı. Bana inandıkları için onlara çok şey borçluyum.

 

STEVE CARELL/Aktör

Öğretmenim beni keşfetti

İkinci sınıftaki öğretmenim Blackman, oyuncu olmam gerektiğini düşünen ilk kişiydi. Bir oyunda kanoda kürek çeken bir yerliyi canlandırıyordum. Blackman o anda bağırdı: "Steve'in ne yaptığını gördünüz mü? Kanoyu diğer eliyle çekmeye başladı. Aynı döngüde kalmaktansa yeni bir hareket buldu!" Bu olay kendimi fark etmemi sağladı.

 

JAMES FRANCO/Aktör

Rol modelim Andy Warhol

Hayatımın şekillenmesinde ve kesin kararlar almamda onlarca insanın etkisi var. Mesela resim yapan, film ve fotoğraf çeken, müzik yapan Andy Warhol'a bakıyorum ve şöyle diyorum: "İşte bu adam, benim için 'Neden olmasın?' diyebileceğim bir model!"

 

 

HANDE ATAİZİ'NİN İLGİNÇ İTİRAFLARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin