Yıldızlar Şahidim 3. bölüm fragmanında neler yaşandı?

Başrollerinde Mesut Akusta, Berk Cankat, Özge Gürel, Canan Ergüder gibi usta isimlerin yer aldığı Yıldızlar Şahidim dizisinin 3. bölüm fragmanları yayınlandı.

Sibel Karagöl
10 Şubat 2017 - 00:43
Yeni Bölüm

Başrollerinde Mesut Akusta, Berk Cankat, Özge Gürel, Canan Ergüder gibi usta isimlerin yer aldığı Yıldızlar Şahidim dizisinin 3. bölüm fragmanları yayınlandı.

Yayın hayatına hızlı bir giriş yapan Yıldızlar Şahidim yayınlanan 3. bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatacak.

Geçen hafta yayınlanan Yıldızlar Şahidim 2. bölümünde Fikret Zeyno savaşı başlamıştı.Fikret, daha yolun başındaki Haziran’ın özgüvenini un ufak edecek bir hamle yapmıştı. Haziran'ın üzülmesine dayanamayan Aras, Fikret'i karşısına aldı. Aras, Haziran’ın hayallerine ulaşması ve bu yoldan vazgeçmemesi için ikna etmeye çalıştı.

17-02/10/y6-1486676359.jpg

Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Star Tv'nin yeni dizisi Yıldızlar Şahidim'in merakla beklenen fragmanında Haziran, hayalleri ve Aras arasında tercih yapmak zorunda kalıyor, ancak Aras Haziran'dan vazgeçmemek konusunda kararlıdır. Ve taze çiftimiz aşklarını gizli saklı yaşamaya karar veriyorlar. Aras ve Haziran aralarına giren engellere rağmen daha da yakınlaşıyorlar.

Zeyno’nun gelişiyle beraber her an daha da gerilen Gülçin, Fikret'i kıskanıyor. Bu sırada Fikret ve Zeyno ne kadar birbirlerinden nefret ettiklerini söyleseler de aralarındaki çekimi görmemek imkansızdır.

Yıldızlar Şahidim yeni bölümüyle yarın akşam Star TV ekranlarında izleyenleriyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin