Yılın düğünü için geri sayım başladı

Magazin kulisleri bu hafta da yine dopdoluydu. İşte soluksuz okuyacağınız son 1 haftada magazin gündeminde öne çıkan haberler

resim yok
10 Nisan 2016 - 19:35
Magazin

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu’nun 14 Mayıs’taki düğünü, yabancı basının da ilgisini çekti. Ortadoğu ve Yunanistan’da yayın yapan kanallar gibi BBC Entertainment de yılın düğününü takip edecek.

 

Beren Saat bu kez affetmedi… 1 yıl 3 ay hapis

16-04/10/beren-saat-hayat.jpg


Ünlü oyuncu Beren Saat ile mali işlerinin kontrolünü üstlenen muhasebecisi Muharrem Araz arasındaki dava sonuçlandı. Davada, Araz’ın Beren Saat’e danışmanlık hizmeti verdiği süre içerisinde Saat’in vergi ödemeleri için değişik tarihlerde gönderdiği 78 bin 885 lira parayı alarak vergi dairesine yatırmadığı ifade edilmişti. Ve Saat, yatırılmayan vergi paraları yüzünden 18 bin 688 lira gecikme zammı ödemek zorunda kaldı.

 

Muhterem Nur’dan Sibel Can’a sert çıkış… “Yazıklar olsun”

16-04/10/sibel-can-hayat.jpg

Üç yıl önce hayata veda eden Müslüm Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur, Sibel Can’a ateş püskürdü. 29 Nisan’da yeni albümünü çıkarmaya hazırlanan Can’ın, albümdeki iki şarkıyı Müslüm Gürses’e ithafen okuduğunu söylemesi Nur’u çileden çıkardı. Sibel Can’ın promosyon için Müslüm Gürses’in adını kullandığını söyleyen Nur, şöyle konuştu: “Sibel Can tanınan bir sanatçı, ne gerek var böyle şeylere! Ben aslında bir Sibel Can hayranıyım ama neden albümü çıkaracağı zaman Müslüm Gürses’in adını kullanıp bunun üzerinden reklam yapıyor? Yazıklar olsun, yazık!”

 


Sinan Akçıl hayatının şokunu yaşadı ”Yastıkları bıçakla delik deşik etti”

16-04/10/ebru-salli-ic.jpg

Sinan Akçıl ve Ebru Şallı ilişkisinde kara bulutlar dolaşıyor. Geride bıraktığımız gün Hülya Avşar’la katıldığı tenis turnuvasında Ebru Şallı ile aralarında bir küslük olduğunu açıklayan Sinan Akçıl’ın, iddialar doğruysa çok ciddi bir tartışmayı gizlediği ortaya çıktı. İddiaya göre; Ebru Şallı aldatıldığı şüphesiyle 20 gün önce sinir krizi geçirdi. Sinan Akçıl’ın şehir dışında olduğu sırada Maslak Spine Tower’daki dairesine gitti. Evdeki tüm kişisel eşyalarını topladı. Mutfaktan aldığı bıçakla Sinan Akçıl’ın yatak odasındaki yastıkları delik deşik etti. Sinan Akçıl birkaç gün sonra eve gittiğinde parçalanmış yastıkları buldu. Telefon açtığı Ebru Şallı’ya numarasını değiştirdiği için ulaşamadı. Çift daha önce de iki kez ayrılıp barışmıştı.

 

Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu boşanıyor mu?

16-04/10/birce-akalay-ic.jpg

Birce Akalay, eşi Sarp Levendioğlu ile evliliklerinde ciddi bir kriz yaşandığı yönündeki iddialara yanıt verdi. Akmerkez’de objektife takılan Birce Akalay, kavga haberleriyle ilgili “Herkesin içinde kavga edecek insanlar mıyız? Bu haberler yaptığımız işin, filmimizin önüne geçti. Yazık günah emeklerimize” dedi.

 

Hacı Sabancı Drone davasından takipsizlik aldı

16-04/10/haci-sabanci-hayat.jpg

8 Kasım 2015′te Hacı Sabancı’nın uçurduğu Drone’un Beylerbeyi’nde bir ikametin ön bahçesine düşmesi sonrasında hakkında ‘genel güvenliği kasten tehlikeye sokma ve özel hayatın gizliliğini ihlal etmek’ suçundan başlatılan soruşturmada, kovuşturmaya yer olmadığına karar verildi.

 


Bitmeyen balayında yeni durak Fransa

16-04/10/hatice-sendil-hayat.jpg

Oyuncu Hatice Şendil ile geçtiğimiz yıl nikah masasına oturduğu eşi Burak Sağyaşar, tatil için Fransa’ya gitti. Yeni evli çiftlerin daha çok balayı mekanı olarak tercih ettikleri Fransa’nın altını üstüne getiren ikili, çektikleri romantik fotoğrafları Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.

 


İrem Derici tişörtüyle eski eşine gönderme yaptı

16-04/10/irem-derici-ic-y.jpg

Geride bıraktığımız ay radyocu eşi Rıza Esendemir’den boşanan İrem Derici, ayrılık sonrası hüznünü atmak adına tatile çıktı. Malta’ya tatile giden İrem Derici, burada gördüğü bir konser alanında fotoğraf çektirerek takipçileriyle paylaştı.

 

Caner Erkin Sirkeci’de otel açıyor

16-04/10/canerbuyuk1.jpg

Son zamanlarda aşk hayatıyla da gündeme gelen ünlü futbolcu Caner Erkin Sirkeci’de otel açacak. Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden 25 yıllığına kiraladığı Sirkeci’deki tarihi binada tadilat başlattı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin