Yılın magazin skandalına mafya karıştı!

Berkay, Asena Erkin'le Londra'daki sarmaş dolaş fotoğraflarını almak için mafyayla görüştüğünü söyledi ve ekledi...

resim yok
10 Aralık 2013 - 13:45
Magazin

Berkay, Asena Erkin'le Londra'daki sarmaş dolaş fotoğraflarını almak için mafyayla görüştüğünü söyledi ve ekledi: 'Caner her şeyi bilip susuyor!'

 

Skandala mafya karıştı...

 

İşte detaylar:


Yılın skandalında her gün akıllara durgunluk veren gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçeli Caner Erkin'in eşi Asena ile popçu Berkay'la ilgili her gün yeni bir iddia ve fotoğraf ortaya çıkarken; düne Berkay'ın şok itirafları damga vurdu.

 

Ünlü popçu; şu açıklamaları yaptı:

 

"Akmerkez fotoğrafları yeni değil. Londra'da çekilen fotoğrafların tarihi; 28 Ocak 2013 ve o tarihten beri Caner bunu biliyor."

 

'20 BİN EURO ÖDEDİM'

Berkay, sözlerini şöyle sürdürdü: "Londra'daki fotoğrafları almak için kimleri devreye sokmadık ki! Mafya ile bile bağlantı kurduk.

 

Ama Caner, 'Beni o insanlarla karşı karşıya getirme' diyerek görüşmelere gelmedi. Ben cebimden 20 bin euro vererek o Londra fotoğraflarını aldım. Caner bütün bunları bilmesine rağmen susuyor. Peki neden susuyor?"

 

CANER'DEN YORUM YOK!

Berkay; bu haftaki basın toplantısında her şeyi açıklayacağını belirtti. Popçunun üstükapalı suçladığı Caner Erkin ise sessiz kaldı. Bu arada Berkay'ın 'mafya' itirafı üzerine basın savcılarının harekete geçtiği öğrenildi.[reklam]

Önümüzdeki günlerde soruşturma başlatıldığı takdirde; popçuya 'mafya' olarak bahsettiği kişilerin kim olduğu; kendisine şantaj yapılıp yapılmadığı sorulup gerekirse telefon kayıtları incelenecek.

 

Öte yandan Berkay, açıklamalarıyla Takvim'in günlerdir yazdığı "Londra fotoğraflarının Caner Erkin tarafından sümenaltı edildiği" iddiasını da doğrulamış oldu.

 

TEDAVi GÖRÜYOR

Babasının olaylar yüzünden hastaneye yattığını söyleyen Berkay, "Ben de psikolojik tedavi görüyorum; çok kötü haldeyim" açıklaması yaptı.

 

 

YILIN MAGAZİN SKANDALINDA ŞOK BİR FOTOĞRAF DAHA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin