Yılın yıldız isimleri seçildi!

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin bu yıl 13'üncüsünü düzenlediği 'Yılın Yıldızları Ödül Töreni' önceki akşam Davutpaşa Kampüsü'nde yapıldı.

resim yok
10 Ocak 2015 - 01:23
Magazin

Yıldız'a yıldız yağdı...

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin bu yıl 13'üncüsünü düzenlediği 'Yılın Yıldızları Ödül Töreni' önceki akşam Davutpaşa Kampüsü'nde yapıldı.


32 dalda ödülün verildiği gecenin yıldızları, 5 bin Yıldız'lı öğrencinin oyuyla belirlendi.

 

YILDIZ'A YILDIZ YAĞDI

Hatıraları canlandı

Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü mezunu Kenan İmirzalıoğlu, gecede 'En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu' ödülüne layık görüldü. Öğrencileri ''Sevgili okuldaşlarım'' diye selamlayan İmirzalıoğlu, ''Hatıralarım canlandı. Öğrencilik her zaman keyiflidir. Dersler sıkıcı görünür ama hayatın kendisi daha zor'' dedi.

 

'2014 GÜZEL GEÇTİ'

Oynadığı reklam filmleri ve rol aldığı 'MedCezir' dizisiyle dikkat çeken Serenay Sarıkaya da gecedeydi.

 

ŞAŞKIN KEREM

Oynadığı 'Unutursam Fısılda' filmiyle 'En Başarılı Film' ve 'Yılın En Beğenilen Sinema Oyuncusu' ödülünü alan Kerem Bürsin, şaşkınlığını gizleyemedi. İki ödül birden aldığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Bürsin, ''Açıkçası şaşırdım. Bunun bir parçası olmak gurur verici'' dedi.[reklam]

KALBİ DURACAKTI

'Unutursam Fısılda' filmiyle 'Yılın En Beğenilen Kadın Oyuncu' ödülünü alan Farah Zeynep Abdullah, sahneye çağrıldığında büyük heyecan yaşadı. Mikrofonu kalbine götüren oyuncu ''Kalp çarpıntımı duyuyor musunuz?'' dedi.

 

AYNI OKUL AYNI BÖLÜM

Demet Evgar 'Yılın En Beğenilen Kadın Tiyatro Oyuncusu', Okan Yalabık ise 'Yılın En Beğenilen Erkek Tiyatro Oyuncusu' oldu. 'Soytarım Lear'da oynayan ikili, aynı okuldan mezun olduklarını söyledi.

 

İKİNCİ ÖDÜL

Şarkıları ve çektiği kliplerle adından söz ettiren Sıla, ikinci kez Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri tarafından 'Yılın En İyi Kadın Şarkıcısı' seçildi.

 

 

ÜNLÜLERİN MUTLULUK REÇETELERİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin