resim yok
11 Eylül 2011 - 00:00

 

Oyuncular Sendikası’ın önceki gün düzenlenen 1.Olağan Kurulu'nda Eeki rol arkadaşları Mehmet Ali Alabora ve Meltem Cumbul yıllar sonra sendika için yan yana geldiler.
 
Oyuncular Sendikası’ın önceki gün düzenlenen 1.Olağan Kurulu'nda eski rol arkadaşları Mehmet Ali Alabora ve Meltem Cumbul yıllar sonra sendika için yan yana geldiler.Super Starlife Ekibinin görüntülediği Mehmet Ali Alabora ve Meltem Cumbul çok ilginç açıklamalarda bulundular.
 
 OYUNCULARIN ŞARTLARI ÇOK ZOR
 
Oyuncu Sendikası 1. Olağan Kuruluna katıldığını belirten Meltem Cumbul  sendika için ’’ Sendika önemli nedeni ise; Oyuncu sadece yorumcu değildir, işçiliğinide sunar. İşçiliğinin karşılığını alabilmesi adına sendikanın yardımlarına ihtiyacı vardır.Bunu kullanması gerekir. Sistem onu koruyup kollamayabilir.Bu anlamda onun bir sendikaya ihtiyacı vardır.
 
SENDİKAYA KATILMA SEBEPLERİNDEN BİRİ ESKİ ROL ARKADAŞI
 
Güzel oyuncunun Sendikaya katılma sebeblerinden birinin başkanlığını eski rol arkadaşı Mehmet Ali Alabora’nın yapması olduğunu açıklayan Meltem Cumbul, kendisine çok saygı duyduğunu ve güvendiğini belirtti.
 
SAĞLIK SORUNLARI YAŞAMIŞ
 
Oyuncuların uzun çalışma koşullarında, soğuk kış şartlarında , yorgun düştüğünü ve kendisinin de sağlık sorunları yaşadığını açıklayan güzel oyuncuya yöneltilen ‘’Sizce Sendika başarılı olur mu?’’ sorusuna ‘’Her şey çok çabuk olmaz.Orta yolları bulmak kolay değil, dengeyi sağlamak kolay değil.Zaman gerekli bunlar için ancak zaman içinde her şey olacak diye düşünüyorum’’ şeklinde cevap verdi.
 
YENİ FİLMİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ
 
Tolga Örnek’in yazıp ve yönettiği ‘’Labirent’’ isimli filmde Timuçin Esen’le birlikte kamera karşısına geçen güzel oyuncu Meltem Cumbul film hakkında bilgi verdi.Filmde bir ajanı canlandıran Meltem Cumbul filmin aksiyon-dram olduğunu söyleyen başarılı oyuncu filmin hikayesinin 2 Ajanın, Labirent’in içinde gerçeğin ne olduğunu araştıracaklarını  açıklayan güzel oyuncu filmin 23 Aralık’ta çıkacağını söyledi.
 
 MEHMET ALİ ALABORA SENDİKA İÇİN NELER SÖYLEDİ
 
Yakışıklı oyuncuya yöneltilen ‘’Sendika hakkında düşünceleriniz nelerdir’’ sorusuna ‘’Biz Oyuncu Sendikası olarak, 2 yıl evvel arkadaşlarımızla beraber sendika fikrini oluşturmaya başladık.29 Kasım 2010’da biz Point Otel’te  550 oyuncu olarak bir sendika kuralım denildi ve o günden bugüne tam 9 ay 10 gün geçti .Bu Bu çok güzel bir tesadüf. Bütün hedeflerimizi gerçekleştirmek için tam olarak yola çıkıyoruz ve oyuncaların standartlarını, mesleki şartlarını uluslar arası standartlara getirmek için çalışmalarımız artık başladı.Bu sebepten sloganımız ‘’Şimdi başrol dayanışmanın’’şeklinde yanıtladı.
 
TÜM AİLE SENDİKADA
 
Mehmet Ali Alabora’nın yaptiği açıklamaya göre  babası Mustafa Alabora, annesi Betül Arım ve karısı Pınar Öğün’de sendikaya üye olduğunu açıkladı.
 
YENİ YILAN HİKAYESİ HAKKINDA KONUŞTU
 
Yeniden çekilecek olan ‘’Yılan Hikayesi’’ isimli dizi için yaptığı açıklamada ‘’Yıllar önce benim oynadığım bir karakter  tekrardan hayat bulacak, Tıpkı dünyadan alıştığımız karakterler vardır başka başka aktörler oynar.Belki bakarsınız 10 yıl sonra başka biri daha oynar ve Memoli hep yaşar. Yeni Memoli’nin Emre Kızılırmak olduğunu biliyorum.’’ Kendisine Memoli karakterini oynaması için teklif geldiğini ancak kabul etmediğini belirtti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin