resim yok
26 Şubat 2012 - 00:00

 

Son dönemde araları bozulan Hamdi Alkan’la eşi Canan Hoşgör evleri ayırdı
Boşanma haberlerinin arttığı magazin dünyasında bir ayrılık haberi de Hamdi Alkan ve oyuncu eşi Canan Hoşgör cephesinden geldi. 1999’da Alkan’ın bir ilişkisi nedeniyle boşanıp tekrar evlenen çift iddiaya göre evlerini ayırdı. Canan Hoşgör’ün eşinin çapkınlıklarından bıktığı için bu kararı aldığı konuşuluyor. Çift, ilk ayrılığın ardından tekrar beraber yaşamaya başlamış, Hoşgör 2006’da ikinci kızlarına hamile kalınca da ikinci kez evlenmişti.
 
Tartışmalar tetikledi
Son dönemde eşiyle araları bozulan Hoşgör, babasının ölümüyle psikolojisi bozukan Hamdi Alkan’la çok sık tartışmaya başladı. Çevresine boşanmayı düşündüğünü söyleyen Hoşgör, twitter’da Dostoyevski’nin “Aslında insanı en çok acıtan şey; hayal kırıkları değil. Yaşanması mümkünken, yaşayamadığı mutluluklardır” sözünü retweet etti. TRT Okul’da programa başlayan Hoşgör’ün kendisine “İyi yayınlar” dileyen eşiyle de twitter’da oldukça soğuk mesajlaşması dikkat çekti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin