Yoğun çalışma temposu Vahide Gördüm'ü iyileştirdi!

Yoğun çalışma temposu Meryem'i tüketti, Vahide'yi iyileştirdi!

resim yok
13 Ocak 2014 - 12:35
Magazin

Yoğun çalışma temposu Meryem'i tüketti, Vahide'yi iyileştirdi!

49 yaşındaki Vahide Gördüm, di­zi­ setlerindeki yoğun ça­lış­ma sa­at­le­ri­ni eleş­ti­ren­ oyuncuların ak­si­ne ça­lı­şa­rak ener­ji top­la­dı­ğı­nı söyledi.

 

Sanatçı, ''İnsan sevdiği işi yapınca yorulduğunu anlamıyor'' dedi.

Birçok meslektaşı dizi setlerindeki yoğun çalışma temposundan yakınırken 49 yaşındaki Vahide Gördüm, bu yoğun tempoyla ayakta kaldığını söylüyor.

 

'Tükenmişlik sendromu'na yakalanarak rol aldığı diziyi terk eden Meryem Uzerli'nin aksine, yerine gelen Gördüm'ün bu yoğun çalışma temposu görenleri hayrete düşürüyor. 

 

KANSERİ ÇALIŞARAK YENDİ

Rol aldığı Muhteşem Yüzyıl isimli çok izlenen dizinin setinde 12 saat çalıştığı dönemler olan Vahide Gördüm, çalışarak enerji topladığını söylüyor.

 

İki yıl önce yakalandığı kanser hastalığını da hayata küserek değil, çalışarak yendiğini belirten Gördüm, çekimlerin ardından eski eşi Altan Gördüm ile ortak açtıkları Akademi 35 isimli sanat evinde öğrencilerine oyunculuk dersleri veriyor.[reklam]

SE­NAR­YO YA­ZI­YOR

Gör­dü­m'ün yo­ğun tem­po­su dizi seti ve okulla sınırlı değil.

 

Bir yan­dan Os­man­lı­ca ders­le­ri alan ün­lü sa­nat­çı, bir yan­dan da ye­ni pro­je­ler üze­rin­de ça­lı­şı­yor.

 

BAZEN 4 SAAT UYUYOR!

Se­nar­yo­su­nu yaz­dı­ğı bir di­zi, bir de si­ne­ma fil­mi pro­je­si olan Va­hi­de Gör­düm, gün­de 4 sa­at uyu­du­ğu dö­nem­ler ol­du­ğu­nu söy­lü­yor.

 

''İn­san sev­di­ği işi ya­pın­ca yorulduğunu an­la­mı­yor. Ben ça­lı­şa­rak mo­ral bu­lu­yo­ru­m'' di­yen Gör­düm, böy­le­ce genç mes­lek­taş­la­rı­na da ör­nek olu­yor.

 

 

ALTAN GÖRDÜM'E BÜYÜK VEFA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin