resim yok
21 Şubat 2011 - 00:00

Bel fıtığı sebebi ile on sene sonra 2. defa ameliyat masasına yatmak zorunda kalan Cem Yılmaz’ın eniştesi Tolga Çevik de aynı hastalıktan muzdarip...

Komedi Dükkanı’nın yıldızı Tolga Çevik’in Çamlıca Alman Hastanesi‘nde ameliyat olan Cem Yılmaz’ı ziyarete gittiğinde sürekli belini tutması ve yüzünde acı ifadesinin bulunması dikkat çekti. Cem Yılmaz’ın kızkardeşi Özge Yılmaz'la evli olan Tolga Çevik’in de ileri boyutta bel fıtığı rahatsızlığı olduğu böylece ortaya çıkmış oldu. Üstelik Tolga Çevik de tıpkı askerliğini yaptığı sırada rahatsızlanıp GATA’da ameliyat edilen Cem Yılmaz gibi geçen sene askerde rahatsızlanıp uzun süre İzmir’de tedavi görmüş. Fırat Doğu Parlak'la yaptıkları Komedi Dükkanı’nın çekimlerinde de Tolga Çevik’in bel fıtığı yüzünden her hafta ağrı kesici iğne yapıldıktan sonra sahneye çıkabildiği belirtildi. Tolga Çevik’in zaman zaman programın yönetmeni Fırat Doğu Parlak’ın söylediği hareketleri de rahatsızlığı yüzünden yapamadığı açıklandı. Ancak yakın çevresi buna rağmen Tolga Çevik’in uzun süredir ameliyat olmamak için direndiğini anlattı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin