resim yok
04 Ağustos 2011 - 00:00

 

Sinan Albayrak, Bebek’te bir kız arkadaşıyla yürüyüş yaparken görüntülenince, eşinden ayrıldığını açıklamak zorunda kaldı.

 

 

Evlilik bir yıl sürdü         
 Mavi Marmara Gemisi’ne binmeden hemen önce oyuncu Başak Daşman’la yıldırım nikahı kıyan Sinan Albayrak’ın mutluluğu kısa sürdü. Önceki gün Bebek’te bir kız arkadaşıyla objektife yakalanan oyuncu, bir yıl önce evlendiği Başak Daşman’la yollarının ayrıldığını açıkladı.

Sinan Albayrak, Bebek’te görüntülendiği kız arkadaşı için “Normal arkadaşım. İlk defa böyle bir şey yaşadığı için paniğe kapıldı. Yanlış haber yapılmasını istemem” dedi.       

 

Birkaç ay önce ayrıldık  
“Birkaç ay önce ayrıldık ama bu durum basına yansımadı. Çünkü ben boşandığımın bilinmesini istemiyordum” diyen Albayrak, eski eşi ile oyuncu Taner Ergör’ün Twitter’daki samimi fotoğrafları hakkında ise şu yorumu yaptı: “Taner’i tanıyorum. Başak’la çok iyi arkadaşlar.”            

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin