resim yok
16 Ekim 2011 - 00:00

 

48. Altın Portakal Film Festivali’nin kapanış partisi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Tempo ve Puma işbirliğiyle gerçekleşti. Ödül töreninin bitiminin hemen ardından başlayan parti, Rixos Downtown Kalina Bar’da yapıldı.
Eğlence, sabahın erken saatlerine kadar sürdü
 
Festivalin En İyi Erkek Oyuncu ödülünü alan Erdal Beşikçioğlu, Ankara’da sahneye koyduğu tiyatro oyunu yüzünden ödül törenine katılamadı. Ama ekibin diğer üyeleri törende hazır bulundu.
 
Ödül törenine ve partiye eşi Günay Musayeva’yla katılan Tolga Karel, her iki mekanda da eski sevgilisi Öykü Çelik’le pişti oldu. Çelik, Tolga Karel’in eşiyle tanışıp tanışmadığı sorusuna, “Ben onun annesi ya da babası mıyım?
Tanışmama gerek yok zaten” cevabını verdi. Tolga Karel’se “Öykü Çelik’i göremedim. Benim hanım o kadar ışıldıyor ki gözüm hiç kimseyi görmüyor” dedi. 
 
Hafta içi Müjde Ar’la koltuk kavgası ettiği yönünde haberler çıkan Selda Alkor, “Aramıza kimse giremez. Çok sıkı dostluğumuz olmasa bile her zaman bizi birleştiren bir ilişkimiz var” dedi.
 
Sunucu Gül Erda, kadına şiddet olaylarına dikkat çekmek için özel bir makyaj yaptırmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin