You dizisi başrollerinden birini buldu: Penn Badgley

The CW ekranlarının final yapan fenomen dizisi Gossip Girl ile tanıdığımız Penn Badgley yeni dizisini buldu: You.

Volkan Küçükel
27 Haziran 2017 - 18:33
Gündem

The CW ekranlarının final yapan fenomen dizisi Gossip Girl ile tanıdığımız Penn Badgley yeni dizisini buldu.

Aktör, Greg Berlanti (The Flash) ve Sera Gamble (The Magicians) ikilisinin elinden çıkan Lifetime'ın doğrudan onay verdiği psikolojik gerilim türündeki yeni dizi "You"nun başrollerinden birisi oldu.

"YOU" DİZİNİN KONUSU

Caroline Kepnes'in çok satan "You (Sen)" romanından ekranlara uyarlanan dizi "Aşk için ne yapardınız?" sorusunun cevabını arayan bir 21. yüzyıl aşk hikayesi olarak nitelendiriliyor.

Başarılı bir kitabevi müdürü (Badgley) ile henüz kimin canlandıracağı belli olmayan ve henüz yolun başındaki hevesli bir yazar adayının yollarının kesişmesi sonrasında kitabevi müdürünün bu soruya cevabı nettir: Her şeyi!

17-06/27/penn-badgley.jpg

İnternet ve sosyal medyanın özelliklerinden faydalanarak yeni tanıştığı bu yazar adayı hakkında bilgiler toplayan ve ona yakınlaşmaya çalışan kitabevi müdürünün bu çabaları gittikçe bir saplantı haline dönüşür. Bundan sonra sessizce ve stratejik olarak önüne çıkan her engeli ve hatta kişiyi ortadan kaldırmaya kararlıdır.

Berlanti ve Gamble ikilisi Berlanti Prods.'tan Sarah Schechte ve Alloy'stan Leslie Morgenstein ile Gina Girolamo'yla birlikte dizinin yürütücü yapımcılığını üstleniyor.

BADGLEY'İN KARİYERİ

2007-2012 seneleri arasında Gossip Girl'de (Dedikoducu Kız) Dan Humphrey karakteriyle izlediğimiz 31 yaşındaki Badgley; The Slap (Jamie) ve The Bedford Diaries (Owen Gregory) gibi dizilerde tekrar eden rollerle yer aldı.

17-06/27/you-a-novel-1.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin