Young & Hungry 5. sezon bölüm sayısında artış var!

Geçtiğimiz aylarda romantik komedi türündeki dizisi Young & Hungry'e beşinci sezon onayını veren Freeform, bu kez yeni sezon için ek bölüm siparişleri verdiğini duyurdu.

Freeform'dan "Young & Hungry" takipçilerini mutlu edecek haberler gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda romantik komedi türündeki dizisine beşinci sezon onayını veren kanal, bu kez yeni sezon için ek bölüm siparişleri verdiğini duyurdu.

5. SEZON BÖLÜM SAYISI 20'YE YÜKSELDİ

13 Mart'ta başlayacak yeni sezon için ilk etapta standart olarak 10 bölümlük sipariş verilmişti. Ek bölüm siparişleri ile sezonun toplam bölüm sayısının 20'ye yükseldiği belirtiliyor. Young & Hungry'nin ikinci sezonu da 20 bölümden oluşmuştu. Diğer sezonlar ise 10'ar bölümden oluşmakta.

Yeni bölüm siparişlerinin, Young & Hungry'nin spinoff'u olarak ekranlara gelmesi beklenen Young & Sofia isimli dizi projesinin kanal yönetiminin aldığı kararla askıya alınmasından bir süre sonrasında gelmesi dikkat çekti.

Emily Osment'ın canlandırdığı genç yemek bloggerı Gabi Diamond'ın zengin bir teknoloji girişimcisinin kişisel şefi olarak çalışmaya başlamasıyla gelişen komik olayları ekrana yansıtan Young & Hungry'nin oyuncu kadrosunda ayrıca Jonathan Sadowski, Rex Lee, Aimee Carrero, Jayson Blair ve Kym Whitley gibi isimler rol alıyor.

17-01/27/young-hungry.jpg

Yapımcılar David Holden, Ashley Tisdale, Jessica Rhoades, Caryn Lucas, Eric Tannenbaum ve Kim Tannenbaum'ın CBS Television Studios işbirliğiyle hazırladığı dizinin yeni sezon oyuncu kadrosuna Altın Kızlar dizisiyle hayatımıza giren yılların eskitemediği aktris Betty White'ın da konuk oyuncu olarak katıldığı geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu.

FREEFORM SEVİNDİRİYOR!

Kanal, yakın zamanda Beyond ve The Fosters için de yeni sezon onayı vermişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin