Young Sheldon dizisi Kanada'da rekor kırdı!

CBS kanalının yeni komedisi Young Sheldon ekran macerasına hızlı bir giriş yaptı.

Volkan Küçükel
03 Ekim 2017 - 18:03
Gündem

Geçtiğimiz hafta ekran macerasına başlayan ve CBS'in son altı senede en çok izlenen yeni komedi dizisi olarak iyi bir başlangıç yapan Young Sheldon, Kanada'da benzer bir ekran performansına imza attı.

CTV'DE SON 10 YILIN EN İYİSİ!

The Big Bang Theory'nin spinoff'u olan ve Sheldon Cooper'ın 1990'lı yıllarda Texas'taki ilgi çekici çocukluğunu konu edinen dizi; Kanada'da yayınlandığı CTV kanalında son 10 senenin en iyi başlangıç yapan yeni komedi dizisi olma unvanını ele geçirdi!

Young Sheldon, pilot bölümüyle 3.6 milyon izleyiciye ulaşırken; bunun 1.5 milyonluk kısmını 25-54 yaş arasındaki kesim oluşturdu.

17-10/03/young-sheldon-afis.png

Amerika yayınında olduğu gibi Young Sheldon ile art arda ekranlara gelen emektar komedi The Big Bang Theory ise 3.8 milyon izleyiciyi ekran başına çekerken, bunun 1.7 milyonluk kısmını 25-54 yaş kategorisi oluşturdu.

CBS, dizinin Amerika ve dünya genelinde gördüğü ilgi üzerine dizi için kısa sürede tam sezon onayını vermiş ve Young Shedon'ın ilk sezonu 22 bölüme uzatılmıştı.

17-10/03/ctv-logo.jpg

YOUNG SHELDON 2. BÖLÜM NE ZAMAN?

Iain Armitage, Zoe Perry, Lance Barber, Annie Potts, Montana Jordan, Raegan Revord gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizi, 02 Kasım'da takipçileriyle buluşacak sezonun ikinci bölümü "Rockets, Communist, and the Dewey Decimal System" ile normal yayın dilimi olan Perşembe akşamlarına geçiş yapmış olacak.

"Young Sheldon" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin