Younger 4. sezon onayını aldı

Üçüncü sezon başlamadan bir yeni sezon onayı daha!

Volkan Küçükel
19 Haziran 2016 - 14:00
İptal - Onay

Younger takipçilerine müjde! TV Land kanalından Keith Cox'un Televizyon Eleştirmenleri Derneği basın turu kapsamındaki resmi duyurusuyla dizinin 4. sezonunun geleceği kesinleşti.

12 BÖLÜMLÜK BİR SEZON DAHA

Sex and the City yaratıcısı Darren Star'ın komedi dizisinin yeni sezonu için 12 bölümlük sipariş verildi.

Younger böylelikle henüz 3. sezonu başlamadan artı bir sezonluk onayı almış oldu. Younger severleri '3. sezon sonrasında dizi iptal edilir mi, bir sezon daha olur mu?' sorularını sormadan gönül rahatlığıyla izleyebilecekleri bir sezon bekliyor!

Dizinin üçüncü sezonunun 28 Eylül Çarşamba akşamı, kanalın bir diğer dizisi Impastor'un ikinci sezon prömiyerinin hemen ardından ekranlara geleceğini de hatırlatalım.

16-06/19/160614-news-younger.jpg

Yaratıcısı, senaristi ve ygulayıcı yapımcısı Darren Star'ın olduğu; Sutton Foster, Hilary Duff, Debi Mazar, Miriam Shor, Nico Tortorella, Peter Hermann ve Molly Bernard gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin yapımcı kadrosunda ayrıca JAX Meida'dan Tony Hernandez ile yazar ekininde de bulunan Dottie Zicklin ve Eric Zicklin gibi isimler yer alıyor.

YENİ SÜRPRİZ İSİMLERE HAZIRLIKLI OLALIM!

Konuk oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizide şimdiye kadar Matthew Morrison, Camryn Manheim, Kathy Najimy, Josh Pais, Martha Plimpton, Bobby Flay, Michael Urie ve Ice-T gibi isimleri görme fırsatımız oldu.

Dizinin üçüncü sezon çekimlerinin ise geçtiğimiz gün başladığını belirtelim. Daha fazla Younger için heyecanlı mıyız...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin