You're the Worst 3. sezona Samira Wiley konuk oluyor

Gretchen'in yeni terapisti rolündeki Wiley için diziden ilk fotoğraf da paylaşıldı.

Volkan Küçükel
08 Ağustos 2016 - 13:13
Yeni Bölüm

Samira Wiley, You're the Worst'un yaklaşmakta olan yeni sezonunda bir terapisti canlandırmak üzere hapishaneden ayrılıyor!

Entertainment Weekly'nin kaynaklardan doğruladığı habere göre Orange Is the New Black dizisinin favori yıldızlarından Wiley, FXX'in dramedisinin üçüncü sezonunda tekrar eden bir rolle karşımızda olacak. Oyuncunun yeni sezonda beş bölümde hikayenin içinde yer alacağı söyleniyor.

KARAKTERİN DETAYLARI

Peki oyuncuyu dizide nasıl bir karakteri canlandırırken göreceğiz? Wiley, Gretchen'ı (Aya Cash) geçen sezonki depresif halinden kurtarmak için çalışacak yeni terapisti Justina karakterine hayat verecek.

İşinde yetenekli ve uzman bir terapist olarak nitelendirilen Justina'nın olası bir sosyal medya bağımlılığı ve erkek arkadaşıyla olan sıkıntıları gibi kendi içinde yaşadığı bazı sorunlar ile de mücadele verdiği belirtiliyor.

Karakterle ilgili ilk kare de geçtiğimiz günlerde paylaşıldı:

16-08/08/samira-wiley-youre-the-worst.jpg

Wiley böylelikle You're the Worst'un yaratıcı ismi Stephen Falk ile Orange Is the New Black'in dışında farklı bir dizi projesinde de bir araya gelmiş oluyor. Falk, Orange Is the New Black'in ikinci sezonunun 'You Also Have a Pizza' isimli bölümünde yazarlık yapmış ve bu bölümde Wiley'in karakteri Poussey Washington'ın geçmişini içeren anlar izlemiştik.

EW'ya konuşan Wiley, bu rolün kendisine nasıl geldiği ve daha önceden You're the Worst'u takip edip etmediğiyle ilgili soruya şu cevabı veriyor:

"Dizinin yaratıcısı Stephen Falk ile daha önceden Orange Is the New Black'te çalıştım. Poussey'in geçmişiyle ilgili bir bölüm yazdığı için yakından çalışma fırsatı bulduk. You're the Worst'un büyük bir hayranıyım. Televizyonun en zeki işlerinden birisi. Sezonun önemli bir parçası olacak bu karakter için beni düşünmesi kendi açımdan mutluluk verici."

16-08/08/youre-the-worst-dizisi.jpg

Peki, Hulu'nun yeni dizi projesi The Handmaid's Tale'in de oyuncu kadrosuna katılan aktris dizideki karakteri Justina ve Gretchen ile olan ilişkisi hakkında neler söylüyor:

"Justina oldukça oldukça yeni ve genç bir profesyonel. Bu işi çok uzun süredir yapmamakla birlikte işine oldukça değer veriyor. Gretchen çok zor birisi dolayısıyla Justina'nın terapistlik kurallarında ister istemez bazı değişiklikler ve sapmalar olacak. İkisinin arasındaki ilişki oldukça profesyonel bir düzeyde başlayacak. Ancak zaman içinde ekrandakileri güldürecek birçok komik anlar yaşayacağız."

Orange Is the New Black setinde kendisini evinde gibi hissettiğini ve farklı bir sete geçmesinin kendisinde okuldaki yeni bir çocuk hissi doğurduğunu ifade eden Wiley, yeni çalışma arkadaşlarının kendisini çok iyi karşıladığını ve Aya Cash'a (Gretchen) hayranlık duyduğunu dile getirdi.

3. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

You're the Worst'un 13 bölümden oluşacak 3. sezonu 31 Ağustos Çarşamba akşamı FXX ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin