You're the Worst 4. sezon onayını aldı

FXX'ten yapılan açıklamaya göre romantik komedi türündeki dizi You're the Worst için resmi 4. sezon onayı verildi.

You’re the Worst'ten iyi haberler var!

Görünüşe bakılırsa You're the Worst, Lindsay'in ne kadar korkunç bir ebeveyn olabileceğini öğrenmemiz için yeterince uzun yaşayacak!

RESMİ 4. SEZON ONAYI

Yayıncı kanal FXX'ten yapılan açıklamaya göre romantik komedi türündeki dizi için resmi 4. sezon onayı verildi. Böylece Jimmy, Gretchen, Edgar ya da Lindsay yakın zamanda aramızdan ayrılmamış olacak!

You're the Worst'ün yen sezonunun 2017 senesi içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

FX Eş Başkanı Eric Schrier konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Ustalıkla yazılmış, zekice ekranlara uyarlanmış You're The Worst eğlendirici ve mükemmel şekilde yoluna devam ediyor.

Dizinin yaratıcısı Stephen Falk ve takımıyla birlikte gelecek sezon için de çalışacak olmaktan dolayı heyecan duyuyoruz. Olağanüstü çalışmaları için projedeki herkese teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

MEMNUN EDİCİ İZLENME ORANLARI

Dizinin devam etmekte olan üçüncü sezonunun açılış bölümü dizinin şimdiye kadar en yüksek izlenme oranlarını yakalayan bölümü olmuştu. Yeni sezonda bölümlerin gördüğü ilgi üzerine kanalın diziye bu şansı vermesi beklenen bir gelişmeydi.

16-09/29/youre-the-worst-oyunculari.jpg

3. SEZON SÜRÜYOR

Chris Geere, Aya Cash, Desmin Borges and Kether Donohue gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizi, her Çarşamba akşamı devam etmekte olan üçüncü sezonun yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Dizi, sezonun altıncı bölümü 'The Last Sunday Funday' ile 05 Ekim Çarşamba akşamı FXX ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

'You're the Worst' 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin