You’re the Worst 5. ve final sezonu onayını aldı!

Komedi dizisi You're the Worst bir sezon daha bizlerle olacak.

FXX'in sevilen romantik komedisi "You're the Worst" bu akşam ekranlara gelecek çift bölümle birlikte 13 bölümlük dördüncü sezonuna nokta koyacak. Hayranların dizinin yeni sezon onayı alıp alamayacağı konusunda ise fazla düşünmelerine gerek yok!

YOU'RE THE WORST'A FİNAL SEZONU ONAYI GELDİ!

FX Networks'ten bu akşam yapılan duyuruya göre You're the Worst resmi 5. sezon onayını aldı. Ancak 2018 senesi içinde izleyicilerle buluşacak olan 5. sezon aynı zamanda dizinin final sezonu olacak.

Kanaldan yapılan açıklamaya göre karar, dizinin yaratıcısı/showrunner'ı Stephen Falk ile birlikte ortaklaşa, karşılıklı anlaşmaya varılarak alındı.

17-11/15/twitter.png

Falk konuyla ilgili yaptığı açıklamada "You're the Worst'u ortaya çıkarmak inanılmaz bir deneyim oldu. FX Networks ise hayallerdeki ortaktı" ifadelerini kullandı.

FX Networks ve FX Productions Orijinal Programlama Başkanı Nick Grad ise "Stephen Falk, geride kalan dört sezon boyunca bizler için olağanüstü bir yaratıcı partner oldu. Aynı ruhla You're the Worst'ü beşinci sezonuyla birlikte sona erdirme konusunda karşılıklı bir karara vardık.

Televizyon ekranlarındaki en iyi komedilerden biri olan You're the Worst'u yapmak için emek harcayan Stephen, tüm oyuncu kadrosu ve ekibe teşekkür etmek istiyoruz" şeklinde konuştu

17-11/15/youre-the-worst-1510778623.jpg

FX Productions yapımcılığında hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda Chris Geere, Aya Cash, Desmin Borges ve Kether Donohue gibi isimler rol alıyor.

Bir sonraki haftaki Şükran Günü tatili nedeniyle devam etmekte olan dördüncü sezonun 12. ve 13. bölümleri bu akşam FXX ekranlarında olacak ve dizi, bu bölümlerin ardından yeni sezonuna kadar araya girecek.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin