Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’ndan Nefis Hikâyesi

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu önceki akşam yayınlanan 32. bölümünde Tapduk Emre’nin Yunus’a anlattığı nefis hikâyesi geceye damgasını vurdu.

resim yok
16 Mart 2016 - 10:25
Yeni Bölüm

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu 32. bölümünde yayınlanan Tapduk Emre’nin (Payidar Tüfekçioğlu) Yunus’a (Yusuf Gökhan Atalay) anlattığı nefis hikâyesi geceye damgasını vurdu.

Tapduk Emre’nin “Kitap derki şeytan sizi Allah ile aldatmasın. Şeytan insanı en fazla istedikleriyle çağırır. Tekkede de olsan Mekke’de de olsan şeytan boş durmayacaktır. Gelecek tekkedekini tekkede Mekke’dekini Mekke’de bulacaktır. O vazifesini yapacak. Ya şeytan vazifesini yapar deyi, insan vazifesinden geri mi duracak? Sen geri durdukça o başka bir yerden saldıracak. Sen orayı da tıkayacaksın.” replikleriyle sosyal medyada da en çok konuşulan ve paylaşılan sahne oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin