Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’ndan Olay Sahne

TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu önceki akşam yayınlanan 33.bölümündeki Tapduk Emre’nin zekât ile ilgili anlattığı hikâye geceye damgasını vurdu.

resim yok
23 Mart 2016 - 11:55
Yeni Bölüm

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu 33. Bölümünde yayınlanan Tapduk Emre’nin (Payidar Tüfekçioğlu) tekke ahalisiyle gerçekleştirmiş olduğu sohbetteki zekât ile ilgili anlattığı hikâye geceye damgasını vurdu. Tapduk Emre‘nin “ Tok olan cümle cihanı tok sanır. Aç olan âlemde ekmek yok sanır. İşte aç ile tokun halini birbirine bildiren zekâttır. Bu işin halka ait yönü, halkın iyiliği için gördüğü iş zekâtın. Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz!” replikleriyle sosyal medyada en çok konuşulan ve paylaşılan sahne olurken #HakikatMeydanı hashtagi ile Türkiye gündeminde saatlerce TT olmayı başardı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin