resim yok
10 Nisan 2014 - 10:45
Magazin

İlker Aksum ölümden döndü!

İlker Aksum, önceki gün sevgilisi Şeyma Şener ile Bebek'teydi. Bebek Kahvesi'nde kahvaltı yapan çift, mekândan Aksum'um motosikletiyle ayrıldı.

Trafiği kontrol etmeden hareket eden Aksum ve sevgilisi, büyük bir kazadan döndü. Hızla yaklaşan halk otobüsünün önüne çıkan çift, şoförün ani freniyle çarpışmadan son anda kurtuldu.


Aksum, şoförden özür dileyerek yoluna devam etti.

İşte detaylar:

 

BAŞ BAŞA KAHVALTI

Reyting yapmadığı için oynadığı dizi yayından kalkan İlker Aksum, önceki gün sevgilisi Şeyma Şener ile Bebek kahve de baş başa kahvaltı yaptı.

Kahvaltı sonrası mekandan ayrılırken Selami Şahin'i gören İlker Aksum, Selami Şahin'le ayak üstü sohbet etti.

Aksum, ''Selami abi ile komşuyuz. Aynı yerde oturuyoruz'' dedi.

 

DİZİ SEKTÖRÜNÜ DEĞERLENDİRDİ

Başarılı oyuncu;[reklam]

''Bu yıl birçok dizi ekranda umduğunu bulamadığı gibi benim dizim 'Ne Diyosuun' da iyi reyting yapamadığı için yayından kalktı. Bir yıldır sektör perişan, sadece bizimki değil bir çok dizi yayından kalkıyor birer birer. İnşallah işler bir an önce düzelir'' dedi.

 

'KURT SEYİT VE ŞURA' O DİZİYİ GEÇER Mİ?

'Kurt Seyit Şura' adlı dizi de çok büyük bütçelerle çekildi ama onun reytingleri de iyi değilmiş, 'Küçük Ağa'nın Kurt Seyit Şura'yı sıralamada geçmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?' sorusuna İlker Aksum;

''Kurt Seyit- Şura ileriki bölümlerde toparlar ama Ben 'Küçük Ağa'yı geçeceğine inanmıyorum'' dedi.

 

OTOBÜSÜ SON ANDA GÖRDÜ

Sevgilisi ile Bebek sahilden geldiği motorla ayrılan İlker Aksum, Allah'tan kaskımız yanımız da yoksa bu gazeteciler hiç affetmez bizi kasksız çeker dediği sırada karşı yönden gelen belediye otobüsünü fark eden İlker Aksum, kaza yapmaktan son anda kurtuldu.

İlker Aksum'un motorunun arkasındaki balık tutmak için kullanılan kamışta gözlerden kaçmadı.

 

 

DİLARA GÖNDER'DEN ÇOK KONUŞULACAK İLKER AKSUM RÖPORTAJI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin