resim yok
22 Mart 2013 - 00:00

İşte o dizi...

 

Gani Müjde'nin imzasını taşıyan Fox Tv'nin sevilen komedi dizisi Harem'e Suriye, Lübnan, Ürdün’de yayınlanması için Arap yatırımcılardan teklif geldi.

Pek çok Türk drama dizisinin yurt dışına satışının yapıldığı bugünlerde, bir teklif de Harem için geldi.

 

Suriye, Lübnan ve Ürdün'de...

Hikâyesi Mezopotamya’da geçen Harem’in; Suriye, Lübnan ve Ürdün’de yayınlanması için anlaşmaya varıldı.

Lübnan’da Arapça dublaj ile Suriye lehçesine göre seslendirilecek olan Harem, Türkiye’de bir komedi dizisinin yurt dışına pazarlanmasıyla da bir ilki gerçekleştirmiş olacak.

 

 

Harem dizisinin yayın günü değişti

Gani Müjde'nin yapımcılığını yaptığı Harem dizisi Cuma gününden Pazar gününe alındı.

Kanal yönetiminin yeni başlayacak olan Karagül dizisini ünü yayınlama kararı alması üzerine Harem, eski gününe geri döndü.

 

24. bölümde neler olacak?

 

Bölüm Tarihi: 22/03/2013 / Zehire Sultan ve Çıngıraklı Küçük Esat'a suikast düzenler. Gerdikleri misinaya takılıp düşen Küçük Esat ölmemiştir fakat hafızasını yitirir. Bu durumu fırsat bilen Mozaikli ve Zehire, Vekilcan'ı tahta çıkarmak için ellerinden geleni yapar. Bu sırada Ulan Bator'un eline düşen Sultan Küçük Esat, Kırım Kongo askeri gibi çalışmaya başlar. Tüm bu kötü niyetlere Abide Sultan engel olur ve Küçük Esat'ı abisinin elinden kurtarır. Fakat Bihter'in oynadığı oyun Abide'nin çabalarını boşa çıkarır.

 

Harem 24. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin