Yüz Yüze 1. Bölüm yayınlandı! Yüz Yüze 2. Bölüm fragmanı ne zaman?

Show Tv'nin merakla beklenen yeni projesi Yüz Yüze 1. Bölüm yayınlandı. Aksiyonun hız kesmediği dizi reytinglerde kaçıncı oldu? Yüz Yüze 2. Bölüm fragmanı ne zaman?

Berfu Gürle
20 Ekim 2017 - 13:48
Yeni Bölüm

Perşembe günlerinin vazgeçilmez reyting lideri Bizim Hikaye yine Totel'de 1. Sıradaydı. Peki Yüz Yüze dizisi 1. Bölümü ile kaçıncı sırada yer aldı? Yapımını Tims & B'nin üstlendiği dizi her Perşembe Show Tv'de!

Show Tv bu sezona iddialı projelerde damgasını vurdu. Çukur ve Yüz Yüze başlamadan o kadar çok konuşuldu ki beklentilerde haliyle oldukça yüksekti. Yüz Yüze'e reyting Totel'de 13. sırada yer alırken, Twitter'da en çok konuşulan program oldu.

Yüz Yüze 2. Bölüm fragmanı

 

Yüz Yüze 2. Bölüm ne zaman

Dizi Yüz Yüze, her Perşembe Show Tv ekranlarında seyircisiyle ile buluşacak.

Yüz Yüze 1. bölüm fragmanı

Yüz Yüze 1. bölümde neler oldu?

Seliha, Cino ve Çağdaş ile babalarının mezarında tanıştı. Yeni işleri için toplanan çete üyeleri Cino, Molla, Tatar, Aleko, Mustafa hazırlıklarını yaptılar. Seliha'nın operasyon için gittiği yer de Cino ile tekrar karşılaşmaları ile aksiyon dolu anlar başladı. Babasının aslında masum bir polis olduğunu öğrenen Cino çılgına döndü. Babasını yıllarca kötü bir polis gibi bilen herkese gerçeği ıspatlamak için bir plan kurdu. Bu plana göre babasını aklayacak belgeler bankadaki kasadaydı.

Ve o kasaya girmesi gerekiyordu. hikayenin başladığı gün Seliha'nın çok sevdiği, kardeşi gibi gördüğü Ali ve Zeynep nişanlanıyorlardı. Ali, Seliha’nın işini halletmek üzere bankaya girdiği sırada Cino’lar babasını aklayacak belgelere ulaşmak için bankaya girdi. Bankaya girdiklerinde işlerin planladıkları gibi gitmemesi sonrası Ali orada hayatını kaybetti. Çete kaçmaya çalışırken Seliha, Mustafa’yı vurdu ve Mustafa hayatını kaybetti. Mustafa'yı gödükleri sahne ise seyirciye duygusal anlar yaşattı.

Cino ile silahlı bir çatışmaya giren Seliha yerde Çete'den düşen bir bileklik buldu. Kardeşi gibi sevdiği Ali’nin cenazesinde intikam yemini eden Seliha, Çete'den kalan bilekliğin peşine düştü. Çete başı Cino’nun mahallesine geldiğinde kolundaki bileklik bir semt takımının renkleri olduğunu anlayan Seliha bu izin peşine düştü. Cino’nun çiçekçi dükkanının karşısında bulunan bir dükkanı kiraladı. Artık düşmanına daha yakın olan Seliha ve Cino'nun hikayesinde neler olacak göreceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin