Yüz Yüze dizisi ne zaman başlıyor? Yüz Yüze dizisi konusu ve kadrosu

Yapımı Tims&B olan yönetmen koltuğunda Osman Taşçı'nın olduğu Yüz Yüze dizisi ne zaman başlıyor? Tanıtım filmi yayınlanan Yüz Yüze dizisi konusu ve kadrosu hangi isimlerden oluşuyor?

Berfu Gürle
29 Eylül 2017 - 10:48
İptal - Onay

Show TV sezona bomba gibi gelmeye hazırlanıyor dün akşam yayınlanan tanıtım ile seyircinin yakından takip ettiği dizi Yüz Yüze dizisi ne zaman başlıyor? sorusunu gündeme getirdi. Yayınlanan tanıtımlar ile Yüz Yüze dizisi konusu ve kadrosu merak edilmeye başladı. Merak edilen soruların yanıtı haberimizde...

Yakın tarihte ekranlara gelecek olan Yüz Yüze'nin yapımını Tims & B'nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, yönetmenliğini Osman Taşçı'nın yaptığı ve senaryosunu ise Ethem Özışık kaleme alıyor.

17-09/29/sinem-kobal-birkan-sokullu-1506670895.png

Öncelikle dizinin yayın tarihinin kesinleşmediğini söylemek isteriz. Oyuncu kadrosunda ise sevilen birçok isim var. Başrollerde Birkan Sokullu ve Sinem Kobal bulunurken; Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım, Ece Çeşmioğlu, Rüzgar Aksoy, Başak Daşman, Ali Seçkiner, Muhammet Çakır, Selin Yeninci, Merve Dizdar, Nihal Telcan, Kaan Uluca, Kirkor Dinçkayıkçı ve Celal Öztürk gibi isimlerde eşlik ediyor.

17-09/29/sinem-kobal-yuz-yuze.png

Ayrıca Fatih dizisi ile Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni projede bulunması Sinem Kobal'ın ne zaman döneceğini merak ettirmişti. İşte yeni dizisi Yüz Yüze ile sevilen oyuncu ekran karşına geçiyor. 

Yüz Yüze dizisi Tanıtım Videoları

 

Yüz Yüze dizisi konusu

Yüreğinden yaralı iki melek.. Seliha ve Cihangir... İkiside kırılmaz birer kabukla örülüler. Etrafında kötü ve suçlu bir dünya ortasında kalan iki kalp. Seliha azılı bir çetenin peşindeyken Cihangir o çetenin lideri... İşte iki zıt kutuplalrın birbirini çektiği muhteşem dizi Yüz Yüze aşkın, suçun ve maceranın en soluksuz halini ekran başına taşıyacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin