Yüz Yüze dizisi yayına ara mı verdi? Dizi bitti mi?

Tims&B'nin yapımını üstlendiği Yüz Yüze dizisi yayına ara verdi. Reytinglerde beklenilen performansı gösteremeyen dizide ne olacak?

Berfu Gürle
03 Kasım 2017 - 09:52
Gündem

Dün akşam Tims&B'nin İnstagram hesabından Yüz Yüze dizisi ile ilgili bir paylaşım yapıldı. Bu paylaşıma herkes çok şaşırdı. Show Tv'de yayınlanan Yüz Yüze dizisi yayına ara verdiği öğrenildi. Bu akşam ekrana gelmeyeceğinin açıklandığı paylaşımda "takipte kalın" dendi.

17-11/03/yuz-yuze-dizisi-ara-veriyor.png

Reytinglerde beklediğini bulamadı

19 Ekim ve 26 Ekim tarihlerinde ekranlara gelen dizi 1. Bölümü ile Totalde 3.29 oran elde ederken 2. Bölümü ile 2.54 elde etmişti. Düşük reytingler ile erken bir final yapacağı beklenen dizide bir ilk oldu ve gününde yayınlanmadı. Dizinin çekimlerinin sürdüğü ve 4 haftalık bir ara verildiği iddialar arasında.

Başrollerini Sinem Kobal ve Birkan Sokullu'nun paylaştığı dizi intikam yemini etmişi çete başı ve bir polisin hikayesini anlatıyordu. Dizi ile ilgili yeni gelişmeler yakında netleşecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin