resim yok
27 Ocak 2009 - 00:00

Canım Ailemdizisinde kalbi kırık Meliha'yı canlandıran 29 yaşındaki Şebnem Bozoklu: 'Nasıl 45 yaşında olabilirim?' diye çok korktum. Ama Uğur Yücel, 'Biz korkmuyoruz,' dedi'.. Çoktan demode olmuş 'meç'li saçlarıyla onu fark etmemek imkânsız, ama günlük hayatta başka en ufak bir benzerliği yok. Minyon, doğal, sade, konuşurken sözcüklerini düşünerek seçen bir genç kız... Yine de evden sete, setten tiyatroya giderken arkasından "Meloşşş!'' diye seslenilmesi hoşuna gidiyor. Meliha'yı tanıdınız, değil mi? Nikâha birkaç gün kala nişanlısı sırra kadem basan, tam 20 yıl kırık bir kalple onu düşünüp üzülen ama bu sürede yıkılmayıp ayakta kalan, evde kalmış 'komşu ablaya' dönen Meliha... Ama işte vefasız nişanlı Samim, yıllar sonra 'pat' diye çıkıp gelir... İşin içinde kırgınlıklar da olsa, duygularla yüzleşmenin eğlendirici yanlarının da olabileceğini gösteren atv'nin Canım Ailem dizisi, ilk bölümünden itibaren reyting listelerini zorluyor. Uğur Yücel'in oyunculuğunu tartışmak yersiz, ama onun karşısında, üstelik 40-45 yaşlarında bir karakteri rahatlıkla canlandıran 29 yaşındaki Şebnem Bozoklu'yu merak edip, yakından tanımak istedik. Sonuç: Bu kız tiyatrocu doğmuş; tiyatroya, Meliha'ya ve en önemlisi de hayata âşık...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin