Z Nation 4. sezon onayını aldı!

Kendine has tarzıyla zombi yapımlarını tiye alan Z Nation, yayıncı kablolu kanal Syfy'dan 4. sezon onayını aldı.

Syfy daha fazla zombi istiyor! Z Nation bir sezon daha bizlerle!

EKİBİN MACERALARI BİR SENE DAHA SÜRECEK!

The Hollywood Reporter'ın haberine göre, kendine has tarzıyla zombi yapımlarını tiye alan zombi temalı dizi Z Nation, yayıncı kablolu kanal Syfy'dan 4. sezon onayını aldı.

4. SEZON DETAYLARI

2017 senesi içinde ekranlara gelmeye başlayacak yeni sezonun 13 bölümden oluşacağı belirtiliyor.

Cuma akşamları izleyicilerle buluşan Z Nation, ekran macerasına başladığı günden itibaren elde ettiği istikrarlı ve güçlü izlenme oranları ile dikkat çekiyor. Dizi, yeni sezon onayını alarak bir nevi bu başarılı ekran performansının karşılığını almış oldu.

16-11/30/z-nation-cast.jpg

HİKAYESİ

Kellita Smith ve DJ Qualls gibi isimleri başrollerde izlediğimiz ve hikayesi bir zombi virüsünün tüm ABD'yi etkisi altına almasının üç sene sonrasında başlayan Z Nation, virüse çare olabilecek tek insan Murphy'i (Keith Allan) koruyan bir grubun New York'dan Kaliforniya'ya ulaşma çabasını ve bu yolculuk esnasında başlarına gelen macera dolu olayları, zombilerle mücadelelerini konu ediniyor.

Kellita Smith, DJ Qualls dışında Kieth Allan, Anastasia Baranova, Nat Zang ve Emilio Rivera'yı oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin showrunner'ı ise Karl Schaefer (Eerie Indiana, Eureka, The Dead Zone).

SEZON FİNALİ 16 ARALIK'TA

Craig Engler ve Karl Schaefer ikilisinin yaratıcısı olduğu Z Nation'ın üçüncü sezonu şu sıralar Syfy ekranlarında devam etmekte. 16 Aralık'ta sezon finalini gerçekleştirecek dizi, sezonun 13. bölümü "The Siege of Murphytown" ile 02 Aralık'ta kaldığı yerden devam edecek.

'Z Nation' 3. sezon 13. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin