resim yok
18 Ocak 2012 - 00:00

Mahsun Kırmızıgül’ün senaryosunu yazdığı ‘Hayat Devam Ediyor’ dizisi...

Mahsun Kırmızıgül’ün senaryosunu yazdığı ‘Hayat Devam Ediyor’ dizisi yabancı basınının yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Daha önce de çeşitli ülkelerde birçok kez haber olan dizi, şimdi de Almanya ZDF kanalındaydı. Türkiye’de hâlâ güncelliğini koruyan, küçük yaşta evlendirilen kız çocuklarının dramı ve bir ailenin büyük şehire göçünü anlatan dizi, ZDF’de iki ayrı önemli programda yayınlandı. Dizide ‘Hayat’ı canlandıran Meltem Miroğlu’yla konuşan televizyoncular, rolünü nasıl bu kadar gerçekçi oynadığını, kendi aile yapısıyla dizideki karakter arasında benzerlik olup olmadığı sorularının yanıtlarını aradı. Ailesinde birtakım benzerlikler yaşadığını söyleyen Miroğlu, “Annemin tavsiyeleriyle, onların acılarını hissederek kamera karşısına geçtim” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin