resim yok
19 Mayıs 2010 - 00:00

Ünlü yıldız Zeynep Beşerler Kenan İmirzalıoğlu ile ayrılığın ardından samimi bir itirafta bulundu Zeynep Beşerler, Kenan İmirzalıoğlu ile altı yıllık ilişkisini geçtiğimiz ay noktalamış, ayrılığın ardından İmirzalıoğlu'nun "Ezel" dizisindeki rol arkadaşı Cansu Dere ile aşk yaşamaya başladığı öne sürülmüştü. Beşerler önceki gece Etiler'deki bir restorandan çıkarken görüntülendi. Gazetecilerin biten ilişkisi hakkındaki sorularına cevap vermek istemeyen ünlü oyuncu, Kenan İmirzalıoğlu'nu yeni sevgilisiyle görseniz, ne hissedersiniz?? sorusunu yanıtsız bırakmadı. Hürriyet'ten Serdar Benli imzalı habere göre, Zeynep Beşerler, "Biz onunla uzun yıllar süren bir birlikteliğe imza attık. Açıkça söylemek gerekirse, Kenan'ı başka bir kadınla görürsem çok üzülürüm" diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin