resim yok
05 Şubat 2014 - 15:48
Magazin

Kasabada neler oluyor?

Sevdiği adamın babasını öldürmekle suçlanan masum bir genç kız...Cezaevinde geçen sekiz yıl...

 

Dönüşünde karşılaştığı düşmanca bakışlar... Ve ansızın ortadan kaybolan annesi...

 

Soluk soluğa izlenecek bir macera vaat eden 'Zeytin Tepesi' bu akşam Kanal D'de başlıyor. (Fragmanları haberin sonunda izleyebilirsiniz)

 

KARAKTERLERİ TANIYALIM

ASLIHAN GÜRBÜZ (DENİZ GÖKÇENER): Gökçener ailesinin en küçüğü... Dizinin baş kahramanı. Sade, masum, doğal bir güzelliğe sahip. Uysal, olumlu, çalışkan, yapıcı, güvenen, güvenilen. Ailesine, kasabasına çok bağlı. Haksızlığa karşı bir anda savaşmaya hazır militana dönüşebiliyor. Aynı zamanda tutkulu bir aşık.

SALİH BADEMCİ (AKIN KARATAY): Üçüncü Karatay çocuğu. Yakışıklı, hiperaktif. Tarık’ın gölgesinde kalmış. Eğlence, kadın, içki gibi takıntıları var. Maço ve saldırgan.  
 
AYÇA VARLIER (YILDIZ GÖKÇENER): Deniz’in küçük ablası. Güzel, dişi, zeki, çekici... Açık sözlü, cesur ve merhametli. Zengin erkeklerle birlikte oluyor.

ZERRİN SÜMER (KERİMAN TOPRAK): Kızların anneanneleri. Güngörmüş, ağırlığı olan, sözünü dinleten, saygı gören bir karakter. Fedakar, azimli ve affedici de...  
   
HAKAN KARAHAN (RAGIP TOLUNAY): Kasabanın en güçlü adamı. Kibar, saygılı, centilmen, sevecen görüntüsünün altında acımasız bir katil gizli!

OYA OKAR (OYA TOLUNAY): Tarık’ın nişanlısı ve Ragıp’ın kızı. Çok güzel, alımlı, kibirli, hırslı, tutkulu ve kesinlikle Tarık’a deliler gibi aşık.

NEŞEM AKHAN (SUNA GÖKÇENER): Deniz’in büyük ablası. İradeli, güçlü, tek başına ayakta kalabilen bir kadın. Başarılı bir şirket yöneticisi. Kadınsı tarafını törpülemiş, erkeklere karşı mesafeli. Muhafazakar, toplumsal değerlere bağlı.

HALDUN BOYSAN(NEDİM BEŞİKÇİ): 50’li yaşlarında bir adam... Karatay ailesinin avukatı. Güvenilmez, ikili oynamaya yatkın ve bir gizli teşkilat üyesi.

ÜMİT ACAR (CEMAL TERCAN): Leyla Tarcan’ın kocası. Eğitimsiz, dış görünüşü özensiz. Zeytincilikte başarılı olamamış. Kendini yetersiz hissediyor. Saygınlığı yok ama eşraf arasında yeri var.

YEŞİM SERY (LEYLA TERCAN): Cemal’in genç, güzel ve çekici karısı. Hafif meşrep. Her zaman davetkar giyiniyor, baştan çıkarıcı şekilde davranıyor ve Cemal’i aldatıyor.

SERKAN ÇAYOĞLU (BURAK ALTAYLI): 30 yaşlarında bir adam. Yakışıklı, kadınların ilgisini çeken, güvenilir, çalışkan ve ilkeli bir erkek. Sakin bir yaşamdan yana. Huzur arayışında. Eşinden yeni ayrılmış; küçük bir kızı ve köpeği var.[reklam]

TAYANÇ AYAYDIN (TARIK KARATAY): Dizinin baş erkek kahramanı. Karatay ailesinin beş çocuğunun en etkin karakteri. Tüm Karatay çocukları gibi İstanbul’da özel okullarda eğitim görmüştür. Yakışıklı, çekici, inatçı ve kindar. Egosu güçlü, aynı zamanda hırslı. İnsan ilişkilerinde ise soğuk, mesafeli.

 

YILMAZ SÜTÇÜ (CİHAN TÜZÜN): Dürüst bir polis.

NECATİ KUTLU (ONUR KARATAY): En küçük Karatay... Yakışıklı, konuşkan, sempatik. İnsanlarla kolay ilişki kuruyor. Özgüvenli görüntü altında korkak ve zayıf bir karakter. Ailesinin aksine tarımla ilgilenmiyor, hava kuvvetlerinde pilot.

ATİLLA SARAL (EMİN KARATAY): En büyük Karatay.  Eğitimli, akıllı... Hırs, kin, öfke gibi ailesel özelliklerin hiçbirini taşımıyor. İyi niyetli, barışçıl, sivil toplum çalışmalarına yatkın biri.

İPEK TENOLCAY (ZUHAL GÖKÇENER): Kızların anneleri. Güzel, alımlı. Hakkındaki söylentiler çelişkili. Deniz onu sevgi dolu biri olarak tanımlarken Keriman ve diğer kızlar tam tersini söylüyor. Erkeklerle arasının iyi.

YUSUF KÖKSAL (MALİK KARATAY): Baba Karatay. Yörenin en güçlü ve zengin adamlarından. Hakkında çok şey bilinmiyor. Deniz tarafından öldürüldüğü iddia ediliyor.

ÖZDEMİR ÇİFTÇİOĞLU (FERİT İLBAĞ): 50 yaşlarında bir polis. Gizli teşkilat üyesi. Çok kolay cinayet işleyebilecek ve karanlık bir adam...

GAYE ÇANKAYA (SEVİM İLBAĞ): Zamanında çekici bir kadınmış ancak sıkışmış, bastırılmış bir karakteri var. Pişmanlık ve vicdan sorgulaması yaşıyor. Psikolojik tedavi görüyor.

ÖZLEM AKINÖZÜ (NERMİN KARATAY): Anne Karatay... İstanbullu, bakımlı, kendini beğenmiş ve sinsi bir kadın.

 

 

'ZEYTİN TEPESİ' TANITIM VİDEOLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin