Zoo dizisi iptal edildi!

CBS'in yaz döneminde ekranlara getirdiği Zoo, üç sezonun ardından iptali gördü.

Cevabını merakla beklediğimiz "Zoo 4. sezon onayını alacak mı?" sorusu açıklığa kavuştu!

ZOO 4. SEZON OLMAYACAK!

Yayıncı kanal CBS, üç sezonluk ekran macerasının ardından pek şaşırtmayan bir karar aldı ve Zoo'yu iptal etti. Buna göre dizinin 4. sezonu olmayacak.

James Patterson ve Michael Ledwidge ikilisinin kaleme aldığı aynı isimli romandan ekranlara uyarlanan ve dünya genelinde insanlara karşı gerçekleştirilen vahşi hayvan saldırılarının getirdiklerini izleyicilere yansıtan Zoo son dönemde düşmekte olan reytingleriyle dikkat çekiyordu.

17-10/24/zoo-cbs-1508833729.png

ZOO REYTİNGLERİ

30 Haziran-15 Eylül 2015 tarihleri arasında ekranlara gelen ilk sezonunu 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.0 reyting oranı ve 6.40 milyon izleyici ortalamaları ile tamamlayan dizi; 28 Haziran-06 Eylül 2016 tarihleri arasında yayınlanan ikinci sezonunda aynı yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 4.453 milyon izleyici ortalamasını elde etmişti.

29 Haziran-21 Eylül arasında izleyicilerle buluşan 3. sezon ise izlenme oranlarında yaşanan düşüşün sürdüğünü göstermişti. Dizi, son sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yaş kategorisinde 0.5 reyting oranı ve 2.650 milyon izleyici ortalamasını elde etti.

Elde edilen bu rakamlar ve izlenme oranlarındaki düşüş kaçınılmaz iptali beraberinde getirdi.

CBS Television Studios yapımcılığında hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda James Wolk, Kristen Connolly, Nonso Anozie, Billy Burke, Alyssa Diaz, Josh Salatin ve Gracie Dzienny gibi isimler yer alıyordu.

Jeff Pinkner, Josh Appelbaum, Andre Nemec, Scott Rosenberg, Michael Katleman, James Mangold, Cathy Konrad, James Patterson, Bill Robinson, Leopoldo Gout ve Steve Bowen ise dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimlerdi.

17-10/24/zoo-oyuncu-kadrosu.jpg

CBS'in ilk yaz dönemi draması olan Under the Dome'un da ekran ömrünün üç sezon sürdüğünü hatırlatalım.

Kanal, bir diğer yaz dönemi dizisi Salvation'a ise geçtiğimiz günlerde resmi 2. sezon onayını vermişti.

"Zoo (CBS)" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin