resim yok
09 Eylül 2011 - 00:00

 

Kanal D’nin yeni dizilerinden “Bir Çocuk Sevdim”, bu akşam ilk bölümüyle ekranda... İstanbul’un orta sınıf mahallelerinden birinde yaşayan Mine ile zengin bir ailenin oğlu olan Sinan’ın aşkını konu alan dizide başrolleri Bülent ınal, Çetin Tekindor, Gülcan Arslan ve Hakan Kurtaş paylaşıyor.
 
(Bülent İnal): Büyük bir otomobil galerisi-servis kompleksinin sahibi. 37 yaşında. Verdiği kararlardan asla şüphe etmeyen, yanılmış olsa bile dönüp arkasına bakmayan, hırslı, başarılı ve etrafındakilerin çekindiği biri. Tek başına büyüttüğü 13 yaşındaki kızıyla büyük ve konforlu bir evde yaşıyor. Çocukluğundan beri otomobile meraklı. Sürat yapmayı, hayatla oyun oynamayı seviyor. Geçmişindeki büyük bir hayal kırıklığı nedeniyle gönül işlerini rafa kaldırmış. Kadınlarla ilişkisi, beraber iyi vakit geçirmekten ibaret. Ta ki, kendisinin bile anlamakta zorlandığı garip bir tutkunun esiri olana dek...
 
Turan (Çetin Tekindor): 55 yaşlarında. Üç çocuğu ve karısıyla beraber orta halli bir hayat sürüyor. Timur’un oto galerisinde servis şefi. Gururuna, onuruna düşkün ve gözü kara biri. Kimseye yaranmak gibi bir çabası, isteği yok. Kızı Mine de bu huyunu ondan almış. Sabırlı, az konuşan, sevilen sayılan, biraz da çekinilen biri Turan. Delikanlılık raconunu iyi biliyor, ama o defterleri çoktan kapatmış. Sevgisini göstermeyi pek beceremeyen, otoriter bir baba. Ailesine duyduğu sevgiyi, onlardan habersiz, içinde yeşertiyor. Ahlaki değerlerine bağlı, doğru bildiğinden şaşmayan biri Turan.
 
Mine (Gülcan Arslan): Orta sınıf bir mahallede yaşayan, ikinci kuşak İstanbullu bir ailenin küçük kızı. 17 yaşında, lise sonda okuyor. Güzel, neşeli, inatçı hatta isyankâr bir genç kız. Aynı zamanda başarılı bir öğrenci. Hayallerinin peşinden giderken, hayatı ıskalamıyor. Annesi ya da ablası gibi kaderine boyun eğecek biri değil. Tam tersi, kaderini kendi çizmek istiyor. Ve orada en geniş yeri aşk kaplıyor. Yakışıklı delikanlı Sinan için çarpıyor yüreği. Mine, aile baskısına, sınıfsal engellere aldırmadan, ilk aşkını cesurca, doludizgin yaşıyor. Tabii ki hayat, önüne aşamayacağı engeller koyana kadar...
 
Sinan (Hakan Kurtaş): Üniversiteyi yeni bitirmiş, master yapmaya hazırlanıyor. Zengin bir ailenin tek çocuğu. Esprili, zeki, asi ruhlu ve yakışıklı bir delikanlı. ıstediği her şeyi kolayca elde etmiş olsa da şımarık değil. Mütevazı ama kendine güvenen biri. Dolu dolu yaşamayı ve heyecanı seviyor. Tehlikeli sporlara meraklı. Sevdiklerini neşelendirmekten, sürprizlerden hoşlanıyor. Mine de bundan nasibini alıyor tabii... Mine’yle yaşadığı aşkı ömür boyu sürdürmek de dahil birçok hayali var. Fakat beklenmedik olaylar, hayatının akışını değiştiriyor.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin