resim yok
16 Ekim 2011 - 00:00

 

Zuhal Topal'dan açıklama geldi
Bir süredir Beyaz TV ekranlarında Dört Dörtlük Kadın adlı yarışma programını sunan Zuhal Topal, ani bir kararla yollarını ayırdı.
 
İşte açıklama
 
İnternet sitelerinde çıkan haberlere ek olarak ve çıkabilecek asılsız haberleri önlemek amacıyla;
 
15 Temmuz 2011 tarihinde Sinevizyon Medya Tanıtım ile imzalanan sözleşmemize istinaden çekimlerine başladığımız televizyon programımız, yapımcı firma tarafından Beyaz Tv kanalına satılmış ve yayınlanmaya başlamıştır. Yapımcım ile programımızı yayınlayan kanal olan Beyaz Tv, aralarındaki anlaşmazlıklardan dolayı birlikte çalışmama kararı almışlardır. Bu olumsuzlukların neticesinde; neşeli, güleryüzlü olmayı ve sizleri ekranları başında mutlu görmeyi kendine amaç edinmiş biri olarak, iki hafta önce ekibimle birlikte aldığım ayrılma kararının, tarafların mağdur olmaması amacıyla 2 aylık süremi doldurduğum 14 Ekim 2011 tarihine ertelediğimi, bugün itibariyle de Yapımcı Sinevizyon Medya Tanıtım ve Filmcilik Prog.Yap.San.Tic.A.Ş. ile yollarımızı ayırdığımı ve her iki tarafla yasal veya kişisel herhangi bir sorunumuz bulunmadığını siz basın mensuplarına ve kamuoyuna saygıyla duyururum.
 
Saygılarımla,
 
Zuhal Topal Saygıner

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin