%100 Futbol’un Yeni Kanalı Belli Oldu

%100 Futbol programının yeni kanalı ortaya çıktı. Sevilen futbol programını bundan sonra hangi kanalda izleme şansımız olacak? Program için detaylar.

Oğulcan Özsezgi
30 Temmuz 2022 - 20:55
Gündem

Yeni sezon yaklaşıyor. Tabii ki sadece diziler için yeni sezon yaklaşmıyor. Programlar için de geri sayım başladı. Yeni sezon için beklediğimiz programlardan birisi de %100 Futbol programıydı. Ne zaman başlayacağından çok, program için bir kanal değişikliği olacağı ortaya çıkmıştı.

Asıl merak edilen %100 Futbol hangi kanalda yayınlanmaya devam edecek sorusu olmuştu. İşte bu soru cevap buldu. Üstelik program için ilk tanıtım videosu da yayınlandı.

%100 Futbol, Bu Sezon TV8,5 Ekranlarında Olacak

Yapılan son paylaşımlara göre program bu sezon yer değiştiriyor. Daha önce de kanal değişikliği yapan programın bu sezon Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8,5 kanalında ekranlara geldiğini göreceğiz.

Zaten kanalın bu sezon daha çok spor programlarına yer vermesini bekliyorduk. Özellikle futbol konusunda programların geleceği biliniyordu.

Bu noktada ilk iddialı program da %100 Futbol olmuş oldu. Yeni kanalında devam edecek olan futbol programının sunucularında ise bir değişiklik yok. Yine Rıdvan Dilmen ve Murat Kosova ekranlarda olacak.

Programın bu kez elinin biraz daha güçlü olacağını da belirtelim. Zira kanalın Süper Lig maç özetleri için de hakları aldığı söyleniyor. Bu da demek oluyor ki spor programlarında özetleri de gösteren nadir kanallardan biri olacak.

Ayrıca yine kanalda yakın zaman önce Acun Ilıcalı tarafından alına takım Hull City’nin maçlarının da yayınlanması bekleniyor.

Artık diğer spor programları ve bu programların takvimleri için yeni sezonu bekleyeceğiz. %100 Futbol için yayın tarihine gelecek olursak, Ağustos ayının başında programın başlamasını bekliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin