resim yok
13 Kasım 2011 - 00:00

 

Dizinin başrolleri yoğun sahne çekimleri arasında herkesin cevabını merak ettiği o soruyu yanıtladı;
 
Aşk mı emek mi?
 
Seçkin Özdemir: İlyas'ın içinde bulunduğu durum cidden zor bir durum? Çünkü bir yanda çok fazla sevdiği bir kadın var, bir yanda hayalleri? Motor tutkusu ve Asiye arasında gelgitler yaşıyor. Ve ben olsaydım tam net söyleyemem ama ben de hayallerimi kolay kolay bırakmazdım?
 
Barış Falay: Emek çok kıymetli. Yani neye emek harcarsanız kıymetli? Bir çiçeği de büyütmek için emek harcarsanız, o çiçeği diğer çiçeklerden ayrı bir yere koyarsanız, o sizin çiçeğiniz olur. Yani bu sadece duygusal objeler için geçerli değil. Bu canlı cansız her şey için geçerli. Neye emek harcarsanız o size başka bir duygu yüklüyor.
 
Özge Özpirinçci: Benim buna objektif cevap vermem çok zor. Ama 25 yaşında bir kız olarak tabii ki şu anda aşkı isterim. Huzuru birinde bulmaya da gerek yok. İnsan kendi içinde de huzuru bulabilir. Ama aşkı yaşamak için başkasına ihtiyacınız var diye düşünüyorum.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin