resim yok
24 Ocak 2012 - 00:00

 

Megan Fox’un “Beyaz Show”da iltifat yağdırdığı Murat Boz, bu ilgisinin kendisini çok şaşırttığını itiraf etti.
   
 
Boz’u da şoke etti           
 
Reklam çekimi için Türkiye’ye gelen Megan Fox, “Beyaz Show”da Murat Boz’a iltifat yağdırdı. Ünlü oyuncu, pop yıldızı olduğunu öğrendiği Murat Boz için önce “Justin Timberlake gibi, ama ondan daha yakışıklı” dedi. Sonra sözüne “Benim seksapelimi bırakın, onun ne kadar seksi olduğunu konuşalım” diye devam etti. Boz, o akşam yaşananlara çok şaşırdığını açıkladı.
 
Bir çorba içseydik
 
“Justin Timberlake’den daha yakışıklısın dediği anda bana kal geldi. Beyaz da ben de şaşırdık kaldık. Bir dünya starından bunları duymak tabii ki çok mutlu etti” diyen Murat Boz, Fox’un kendisini Amerika’ya davet edip etmediği sorusuna ise esprili bir yanıt verdi: “Yok davet etmedi ama çıkışta bir çorba içelim diye gözlerim kendisini aramadı değil...” 
 
Murat Boz, Megan Fox’un iltifatlarının sevgilisi Eliz Sakuçoğlu’nu kıskandırmadığını belirtti: “Herhangi bir kıskançlık olmadı. Çünkü bizim birbirimize güvenimiz tamdır.”       

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin