resim yok
03 Aralık 2012 - 00:00

 

Merhaba Hayat”ın Doktor Zenan’ı Melike Güner, Hürriyet gazetesinden Gülbahar Karakuş’a diziye nasıl katıldığını anlattı.
Uzun bir süre “Doktorlar”da oynadıktan sonra “Merhaba Hayat”ta Zenan karakteriyle hayranlarının karşısına çıkan güzel oyuncu, “Zenan’ı büyüttük. O zamanki Zenan değil şimdiki. Bir de geçenlerde biri “Zenan’ı özlemiştik” dedi. Zenan, evin kızı gibi olmuş, insanlar benimsemiş. Ben de uzun süre oynadım. Şimdi yeni oyun arkadaşlarım gelmiş de onlarla oynuyormuşum gibi hissediyorum.” dedi.  Güner, “aynı rolü yeniden üstlenmenizde başka neler etkili oldu?” sorusuna ise şu şekilde cevap verdi; “Bir sürü neden vardı. Birincisi; aynı karakteri başka bir dizide kullanmak, fikir olarak güzel geldi. İkincisi; rol aldığım dizinin çok iyi ya da çok kötü olması benim için fark etmiyor. Orada ne kadar huzurluyum, ne kadar eğleniyorum, ona bakıyorum. Artık senaryodan önce “Kimler oynayacak?” ya da “Yapımcısı kim?” diye soruyorum. Televizyona iş yapmak suya yazı yazmak gibi çünkü, o kadar da ciddiye almamak gerekiyor...”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin