resim yok
14 Ağustos 2011 - 00:00

 

Dizide Kutsi ve Merve Oflaz rol alacak
 
Asis Yapım, 2002 yılında Kanal D'de ekrana gelen Gülbeyaz dizisinin yeni bölümlerini çekmek için Kutsi ve Merve Oflaz ile anlaştı.
 
Nejat İşler ile Şevval Sam'ı buluşturan dizi, geçen yıllarda yaşamını yitiren ünlü müzisyen Kazım Koyuncu'nun hazırladığı müzikleriyle de akıllarda yer etmişti. Asis Film Kazım Koyuncu'nun müzik haklarını alarak yeniden Gülbeyaz dizisinde kullanacak.
 
TNT için hazırlanan dizide Gülbeyaz rolü için teklif götürülen Merve Oflaz bu cazip teklifi kabul etti. Gülbeyaz dizisinde daha önce Nejat İşler'in canlandırdığı karakter için Asis Film yetkilileri bu kez Kutsi ile anlaştı.
 
Dizinin yönetmenliğini ise Ilgaz Giritoğlu ile Serkan Birinci birlikte yapacaklar. Önümüzdeki günlerde çekimlerine başlanacak olan Gülbeyaz'ın en kısa zamanda ekranlarda olacağı söyleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin