resim yok
11 Eylül 2011 - 00:00

 

Gerçek bir boksör Kıvanç Tatlıtuğ'un yumruklarına not veriyor: "Bokstan çok uzak bir duruş. Dövüşmeyi bilmeyen biri bile, bu haliyle Kıvanç’ı tek harekette nakavt eder"
 
Best Model olarak hayatımıza girdi. Sonra oyunculuğa yöneldi. Ama onu ayıran bir şey vardı: Yaptığı iş ne olursa olsun, iyi yapmak için gösterdiği çaba. Pek çok dizide oynadı, hiçbir rolde kendini tekrarlamadı. Şimdi “Kuzey Güney” adlı dizide sevgiye aç, kontrolsüz, hırsları olan bir genci oynuyor. Daha doğrusu oynamıyor, hemen bütün yorumlar bizzat o olduğunu söylüyor.
 
Kıvanç Tatlıtuğ, geçen çarşamba akşamı hem oyunculuk yeteneği hem de kaslarıyla herkesi ekrana kilitledi. Büyük bir çaba harcayarak şekillendirdiği yeni vücudu, yaz boyunca magazin gündemini meşgul etmişti zaten. Fakat dizi başlayınca ünlü oyuncunun rol yeteneğini de epey yukarıya taşıdığını gördük. Ama kusura bakmasın, boksörlüğünü masaya yatıracağız. Dünya Şampiyonu boksörümüz Gülsüm Tatar’ın boksör abisi ve hocası Serkan Tatar, Tatlıtuğ’un performansına not verecek.
DURUŞU YANLIŞ
 
"Bokstan çok uzak bir duruş. Gardı sokak dövüşçüleri gibi. Yumruklarını şakak kemiğine dayamış. Kendini korumuyor. Savunmasız. Karaciğer, diyafram, çene boşta kalmış. Dirsekler kaburgadan yukarıda durmuş. Dövüşmeyi bilmeyen biri bile, bu haliyle Kıvanç’ı tek harekette nakavt eder. Boksta güçlü atak yapmak zorundasınız. Gücün formülü de hızdır. Kıvanç’ın dirsekleri kalkık, elleri de çok yukarıda. Hızı düşüren bir duruş."
 
- Uzun boy avantaj.
 
- Hırslı bir bakışı var. Mimiklerini çok iyi kullanıyor.
 
- Uzun kollarla güçlü atak yapabilir.
 
- Kas durumu çok iyi.
 
- Yan yağlar biraz fazla.
 
- Elindeki bezin sarılma şekli yanlış.
 
KUZEY VÜCUDU İÇİN 6 ADIM
 
Kıvanç Tatlıtuğ herkesin çok konuştuğu kaslı vücuda sahip olabilmek için 6 aydır sıkı bir şekilde çalışıyor. Geçen hafta Habertürk’ün ulaştığı bilgilere göre bakın bu süre zarfında neler yapmış:
 
1- 6 ay önce spor salonuna kaydolup düzenli spor yapmaya başladı.
 
2- Türkiye kickboks şampiyonu Ara Karanfil’den 4 ay boyunca günde 2 saat boks eğitimi aldı.
 
3- Beslenme ve diyet uzmanı Banu Kazanç’ın hazırladığı diyet listesiyle zayıfladı. Reçete protein ağırlıklıydı. Günde üç öğün beyaz et, ara öğünlerde de ceviz, kuruyemiş ve haşlanmış sebze yedi.
 
4- Kas yapmak için de Amerikalı Tony-Karen Hill çiftiyle iç organları dahil vücudunun tamamını çalıştıran bir spor eğitiminden geçti. Bütünsel beslenme uzmanı Karen Hill, ünlü oyuncu için bir diyet listesi hazırladı. Buna göre Tatlıtuğ ekmek, makarna ve süt ürünlerini ağzına sürmedi.
 
5- Mineral ve vitamin takviyesi aldı.
 
6- Gece hayatına ara verdi. Gece 11.00’de yatağın yolunu tuttu. Her sabah 7’de kalktı.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin