resim yok
08 Nisan 2011 - 00:00

 

Merve Oflaz bu sabah konuk olduğu "2. Sayfa" programı"nda "Muhteşem Yüzyıl" dizisi setinde yaşadıklarını anlattı.

Oflaz, sette çok keyifli anlar geçirdiğini ve çok çalıştıklarını söyledi.

 

KAPRİSSİZ HÜRREM

Dizinin başrol oyuncularından Meryem Uzerli'nin sette hiç kapris yapmadığını anlatan Merve Oflaz, Uzerli hakkında şunları söyledi;

 

"Dizinin başında Hürrem karakterini kimin oynayacağı belli değildi. Sonradan Meryem Uzerli ismi netleşince sete bir geldi, tamam dedik. Cuk oturmuş. O kadar kaprissiz ve çalışkan bir insan ki. Sette sürekli çalışıyor. Hiç kapris yapmıyor. Hani bazen insan elinde olmayan nedenlerden dolayı havaya girer ya, Meryem'de hiç öyle bir şey olmuyor. O kadar doğal bir insan. Hürrem'i başka biri canlandırmış olsa, çok farklı bir havaya girerdi. Ancak o hiç öyle değil. Sıfır ya sıfır. Bayılıyorum onun o haline... Sete zaten doğal haliyle geliyor. Makyajsız, beresiyle falan. Çok takdir ediyorum onu. Kimse başına da üşüşmüyor."

 

"TUVALETE GİTMEKTE ÇOK ZORLANDIM"

Muhteşem Yüzyıl setindeki çalışma koşullarından da bahseden Oflaz, dizide giyilen kostümler nedeniyle tuvalete gitmekte çok zorlandıklarını söyledi.

 

Oflaz; "O kostümlerle tuvalete girmek çok zor oluyor. O yüzden tutuyorum ben de. Hala soruyorlar bana Survivor'da tuvalet var mı diye. Hayır Survivor'da tuvalet yok. "Muhteşem Yüzyıl" setinde de çok zorlandım. Benim kaderim bu galiba."

 

"SURVIVOR'DA O KADAR MÜCADELE ETTİN SIRTINI SÜLEYMAN YERE GETİRDİ DİYORLAR"

Programda halvet sahnelerinin nasıl çekildiğini de anlatan Oflaz, Halit Ergenç'e "Binbir Gece" dizisinden bir hayranlık duyduğunu ve hiç zorlanmadığını söyledi.

 

Oflaz, halvet sahneleri için şöyle konuştu;

 

"O sahne çekilirken, aman oram buram açılmasın diye çok çaba saf ettim. Ancak şimdi öyle düşünmüyorum. Ona takılmak gerekmiyormuş. İyi oyunculuğa odaklanmak lazımmış aslında. Ancak o zaman öyle yapamadım. Halit abi çok tecrübeliydi zaten. Hiç zorlanmadım. Bana çok yardımcı oldu. Sıfır ego. 'Hiç merak etme gayet güzel başarıyorsun. Bu bir oyun sonuçta, dizi çekiyoruz.' dedi. Onun etkisi çok büyük oldu. İnternet ortamında halvet sahnesi hakkında çok şey yazılıp çizildi. Ben çok okuyorum o tür yorumları. Benim için, 'Survivor'da bir çok erkeği alt ettin ancak Süleyman sırtını yere getirdi' gibi yorumlar yazıyorlar."

 

BERGÜZAR KOREL DE SETE GELDİ

Programda, Bergüzar Korel'in Meryem Uzerli'yi halvet sahneleri nedeniyle kıskandığı için sete geldiği haberleri sorulduğunda Oflaz şunları söyledi;

 

"Evet, Bergüzar Korel sete geliyordu. Çok tatlı bir insan ve çok güzel bir kadın. O haberler hiç doğru değil. Sette hiç öyle bir şey de olmadı zaten."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin