resim yok
24 Ağustos 2012 - 00:00

 

Kanal D'de eylül ayında başlayacak olan "Veda" dizisinde Kemal karakterini canlandıran Burak Yamantürk aynı zamanda İstanbul Opera ve Balesi Modern Dans Topluluğu'nun üyesi...
Ayşe Kulin'in aynı adlı ünlü eserinden uyarlanan "Veda"da Mehmet Aslantuğ'un hayat verdiği M.Reşat Paşa'nın yeğeni "Millici" Kemal'i canlandıran Burak Yamantürk, aynı zamanda profesyonel olarak dansla ilgileniyor. 
İlk oyunculuk denemesinde "Veda" gibi iddialı bir projede yer alan Yamantürk, dizide Sarıkamış'ta savaşan ve cephede hastalanarak İstanbul'a dönen, Kuvayi Milliyeci olduğu için uğruna savaştığı ülkede kaçak durumuna düşen Kemal'i canlandırıyor. Burak Yamantürk'ün canlandırdığı Kemal'in, dizide aşk yaşayacağı karakter ise ünlü oyuncu Fahriye Evcen'in canlandırdığı, konağın genç ve güzel hizmetçisi Mehpare...
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin