Ali ve Sevda'nın kadrosuna Zeynep Elçin de katıldı!

Keremcem'in Aşk ve Mavi dizisinin ardından yeniden ekranlarda olacağı Ali ve Sevda dizisinin kadrosuna Zeynep Elçin de katıldı.

Merve Mutlu
16 Nisan 2019 - 13:36
Yeni Bölüm

Kadrosunda Keremcem ve Özgü Kaya'yı başrolde buluşturan, Baba Film tarafından atv için hazırlanan Ali ve Sevda dizisinin kadrosuna en son Hakan Altıner dahil olmuştu. 

Hazırlıkları devam eden dizide, eczacı Duygu Selvin karakterini canlandıracak olan Sebahat Kumaş'ın yerine yeni oyuncu arayışı hızla sürerken, Berna Koraltürk ve Begüm Öner'in de olduğu birçok oyuncuyla görüşen yapım şirketi, Duygu Selvin karakteri için Zeynep Elçin'le anlaştı.

19-04/16/zeynep-elci.jpg

Daha önce Savaşçı dizisiyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Zeynep Elçin, yeni projesinde eski rol arkadaşı Burak Serdar Şanal ile yeniden kamera karşısına geçecek. 

Ali ve Sevda'nın Pilot'u belli oldu!

Daha önce Keremcem'in Pilot kardeşi rolü için oyuncu Ali Burak Ceylan ile anlaşılmış ancak yönetmen değişikliğinin ardından bu rol için en baştan cast çalışması yapılacağı söylenmişti. Pilot karakterini canlandıracak isim belli oldu. Daha önce "Rüzgar'ın Kalbi" adlı dizide Zeynep Elçin ile birlikte rol alan Burak Serdar Şanaldizide Pilot karakterine hayat verecek. 

19-04/16/burak-serdar-sanal.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin