Bursa Bülbülü filmi şimdi Disney+'ta yayında!

Ata Demirer'in Disney+'ta yayınlanacak olan filmi Bursa Bülbülü izleyenleriyle ana itibarıyla buluştu. Peki Bursa Bülbülü'nün konusu ne? Bursa Bülbülü'nün oyucu kadrosunda kimler var? Ata Demirer kimdir?

Volkan Usta
13 Ocak 2023 - 09:20
Kültür Sanat

Ata Demirer'in senaryosunu yazdığı aynı zamanda başrolünü üstlendiği "Bursa Bülbülü" filmi Disney+'ta ki yerini aldı. İşte detaylar!

22-12/02/fi9csvawaaekps1.jpg

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği ve Hakan Algül’ün yönetmen koltuğunda yer aldığı ‘Bursa Bülbülü’ filmi 13 Ocak 2023 (bugün) Disney Plus kütüphanesindeki yerini aldı.

22-12/02/fi9csvdxgaet0-9.jpg

BURSA BÜLBÜLÜ FİLMİNİNİN KADROSUNDA KİMLER VAR?

Bursa Bülbülü, Ata Demirer, Cem Gelinoğlu, Özge Özacar, Tarık Papuçcuoğlu ve Melek Baykal başta olmak üzere kadrosunda Celil Nalçakan, Toygan Avanoğlu, Berkay Tulumbacı, Seda Türkmen, Aycan Koptur, İnci Şen, Hakan Akın, Seçil Mutlu, Erkan Taşdöğen, Murat Kılıç, Neslihan Arslan, Ramiz Mullamusa, Cem Zeynel Kılıç, Bedir Bedir, Erkan Üçüncü, Uğur Arda Başkan, Muharrem Türkseven, Cem Cücenoğlu, Kerem Alp Kabul, Emre Şen, Mert Asker, Irmak Ecem Aydemir gibi birçok önemli ismi oyuncu kadrosunda buluşturuyor.

22-12/02/fi9csvzxgaavsnn.jpg

BURSA BÜLBÜLÜ FİLMİNİN KONUSU NE?

Bursa’da bir çay bahçesinde şarkıcılık yapan ve en büyük tutkusu kaset çıkarmak olan 'Cengiz’in hayatı 'Taşkın’ ile karşılaşmasıyla değişir.

22-12/02/fi9gkfuwqaeuojr.jpg

'Taşkın’ın babası, dönemin ünlü bestekarı Şerafettin’in yaptığı bir bestenin kaseti için çok iyi bir çıkış olacağını düşünerek ağabeyinden borç alan Cengiz’in bu süreçte 'Taşkın' ve 'Taşkın’ın kız kardeşi 'Arzu' ile yaşadığı birbirinden talihsiz olaylar zinciri izleyenlere keyifli ve eğlenceli anlar yaşatacak.

‘Bursa Bülbülü’ 13 Ocak 2023'te Disney+’ta...

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin