BluTV'nin yeni dizisi Magarsus'tan kısa teaser paylaşıldı! Dizi ne zaman yayınlanacak?

BluTV'nin başrollerinde Ercan Kesal, Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar ve Berkay Ateş'in yer aldığı Magarsus dizisinden yeni bir video paylaşıldı. Peki Magarsus dizisi ne zaman başlıyor? Magarsus dizisinin konusu ne? Magarsus dizisi nerede çekiliyor? Magarsus dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? İşte diziden ilk detaylar!

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin yeni orijinal içeriği Magarsus’tan ilk tanıtım sonrası kısa bir teaser yayınlandı. İşte detaylar!

İLGİLİ İÇERİK

23-05/08/magarsus-_-sneak-peek-_-agustosta-blutvde-0-19-screenshot.png

MAGARSUS DİZİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut’un üstlendiği Magarsusun başrollerinde; Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar, Burcu Gölgedar ile usta oyuncu Ercan Kesal yer alıyor. Genç kuşağın başarılı oyuncularını usta oyuncularla bir araya getiren dizinin oyuncu kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Cem Bender, Mehmet Bozdoğan, Uğur Uzunel, Kayhan Açıkgöz, Sezer Arıçay, Sekvan Serinkaya, Müttalip Müjdeci’nin yanı sıra konuk oyuncu olarak Menderes Samancılar ve Metin Coşkun da yer alıyor.

23-05/08/magarsus-_-sneak-peek-_-agustosta-blutvde-0-16-screenshot.png

MAGARSUS'UN KONUSU NE?

Çukurova’da bir sahil ilçesi olan Sarıbahçe’de narenciye ticareti yapan Kurak ailesinin, hem birbirleriyle hem de bölgede hakimiyet kurmak isteyen dış güçlerle mücadelesini anlatan Magarsus’un yapımcılığını Yamaç Okur ve Serkan Çakarer üstleniyor. Senaryosu Yunus Ozan Korkut ve Mustafa Yürüktümen tarafından yazılan dizinin çekimleri Adana ile Mersin bölgelerinde yapılıyor.

23-03/22/mag3.jpg

Magarsus Ağustos'ta BluTV’de.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin